CopenCloud

CopenCloud – Den bæredygtige løsning til opbevaring af din værdifulde data i skyen.

CopenCloud er førende inden for bæredygtig datalagring og tilbyder dig mulighed for lagring og backup af data med god samvittighed.

Din data deles i to forskellige typer lagring:

  • Strakslageret, til det data du ofte bruger (og hele tiden vil have adgang til).
  • Langtidslageret, til det data du sjældent bruger (og kan vente en time med at kunne bruge).

De fleste har ikke behov for øjeblikkelig adgang til deres data døgnet rundt. Med CopenClouds løsning kan du lagre din data, så der kun bruges strøm, når du tilgår det. På den måde sparer du både penge og reducerer CO2-udledningen med op til 90%, sammenlignet med andre løsninger.

Vælg CopenCloud og boost din grønne omstilling.

Founderteam:

Pierre Bennorth:

Tlf.: +45 44 10 19 09

Mail: contact@CopenCloud.com

Allan Windekilde

Flemming Damsgaard Andersen

Morten Hedegaard Nilsson

Hjemmeside: https://copencloud.com/

"Vi kan varmt anbefale Beyond Beta-programmet, som har givet os så meget ny viden, sparring og mulighed for udvikling - lige fra hjælp til etablering af et suverænt Advisory Board, og med deltagelse i udstillinger på TechBBQ og Digital Tech Summit samt en dansk delegation til Dublin med The Trade Council. Med en Feasibility Voucher, hvor vi med hjælp fra Rambøll Management Consulting fik udformet en stærk rapport, der underbygger vores udsagn om 90% CO2-reduktion. Med Beyond Beta Green og Sustainary deltog vi på Green Impact week og er blevet certificeret med en Green Impact Assessment (score på 90%)." - Pierre