Events afholdt af partnere, medlemmer og øvrige interessenter

Vi bringer her en oversigt over relevante faglige events fra vores partnere, medlemmer og øvrige interessenter. Har du et event, du mener er relevant for vores medlemmer, er du velkommen til at sende det til kommunikation@digitallead.dk.

Fra Digital Strategi til Forretningspotentiale med IOT

For at skabe succes med digitalisering og Internet of Things IoT har de fleste virksomheder behov for en overordnet forretningsplan, inden selve udviklingen og implementeringen af IoT projekter realiseres. Ecopark, STRATNO og Develco har sammensat programmet til dette spændende IoT seminar. Som deltager på seminaret kan du høre om vigtigheden af den digitale strategi og anvendelse af forskellige teknologier til udvikling af IoT produkter. Desuden præsenterer vi 3 konkrete praktiske cases med IoT løsninger, hvor virksomhederne også fokuserer på miljø og bæredygtighed.

På seminaret får du mulighed for at netværke med deltagerne og oplægsholderne samt se en mini-udstilling med konkrete IoT produkter og IoT løsninger.

Key Take Aways fra seminaret hos Ecopark:

  • Vigtigheden af at have styr på det strategiske fundament inden implementering af IoT projekter
  • Indsigt i forskellige teknologier til udvikling af produktløsninger med IoT
  • Inspiration fra færdige IoT produkter lanceret af iværksættere og etablerede virksomhed

Praktisk Info

Dato: 6. maj 2022

Sted: Ecopark, Bautavej 1A, 8210 Aarhus V

Pris : Deltagelse er gratis

Tilmeldingsfrist: 4. maj 2022

Læs mere her

Udnyt energidata til at udvikle forretningen og booste din grønne omstilling

VI TALER OM ENERGIDATA, SEKTORKOBLING, FLEKSIBILITET I ENERGIFORBRUG, GRØN OMSTILLING OG INTELLIGENTE LØSNINGER.

Data fylder mere og mere. Både i forretningsgange og i forretningsudvikling. Der genereres millioner af energidata i dag, og med de nye digitale muligheder for at samle og stille disse data til rådighed, findes der nu muligheder for at bruge disse data aktivt, som vi ikke tidligere havde. Men hvordan skal du komme i gang, så det skaber mest muligt værdi og kan det være med til at booste din grønne omstilling?

På dette Gå-Hjem-Møde, vil Systemate sammen med Energinet og Center Denmark, give dig et indblik i de muligheder der findes i at udnytte de data der stilles til rådighed, så du kan finde en umiddelbar værdi til at styrke forretningen og ikke mindst i forretningsudviklingen, hvor data kan danne basen for nye forretningsmodeller, der kan give både dig og dine kunder helt nye muligheder til at effektivisere og være et skridt foran i markedet.

Den 25. maj 2022, kl. 14.00-16.00

Tangen 17, 8200 Aarhus N.

Læs mere og tilmeld dig her

Årets IoT-løsning 2022

IoT er et af fremtidens allervigtigste digitale udviklingsfronter, da det åbner for uanede muligheder inden for en lang række samfundskritiske områder. Eksempelvis klima, livskvalitet og velfærd.

For at fremme udvikling og implementering af IoT i Norden uddeles for anden gang prisen for årets bedste IoT-løsning i Danmark.

Kåringen forgår den 29. september på Digitaliseringsmessen i Odense.

Prisen uddeles af FORCE Technology, Alexandra Instituttet, DigitalLead, DI Digital, Ingeniøren og EOT - Electronics of Tomorrow.

Der er frist for indstillinger til prisen den 31. maj.

Dato: 29. september 2022

Sted: Odense Congress Center

Ansøgnings/indstillingsfrist: 31. maj 2022

Læs mere her

AI Denmark

Formålet med AI Denmark er at hjælpe små og mellemstore virksomheder (5-500 ansatte) med at bruge deres data til at få et konkurrencemæssigt forspring. Vi arbejder med ca. 40 virksomheder hvert år. De fleste af virksomhederne er ikke født digitale, men det hjælper vi dem med at blive. Som SMV kommer I med på en 6 måneders udviklingsrejse hvor omdrejningspunktet er skræddersyede og virksomhedsrettede AI-pilotprojekter i kombination med workshops om bl.a. konkrete AI-teknologier og organisatoriske forandringsprocesser ved implementering af AI-teknologier. Derudover medvirker AI Denmark til at udvikle et nationalt AI-univers bestående af best-practice cases, en online læringsplatform, et AI community samt afholdelse af den årlige prisoverrækkelse Danish AI Award.

Projektet løber over tre år dvs. frem til december 2023. Partnerne er: Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet, Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet og IT-Universitetet.

Industriens Fond har finansieret projektet med 34,5 mio. Det koster jer ikke andet end tid at deltage i et AI Denmark forløb.

Deadline for tilmelding til efterårsholdet er 1. juni 2022

Læs mere om AI Denmark her

Patrade Lectures Aarhus

Immaterielle rettigheder som patenter, varemærker og designregistrering forbindes naturligvis med en beskyttelse, en eneret til virksomhedens IP (Intellectual Property). Men rettighederne kan mere end beskytte, de kan også hjælpe med at få forretningen det rigtige sted hen.


De kan nemlig bruges aktivt i virksomhedens kommunikation til at styrke omdømmet og kendskabet til produkter og brands. Hvordan de kan det, får du svaret på til vores lectures hos Patrade i Aarhus den 8. juni 2022. Her får du desuden helt eksklusivt indsigt i kopisagen Würtz vs Bitz, og du får indblik i, hvordan brands kan beskyttes mod kopier online.

Glæd dig til at møde grundlægger af Hydract A/S, Peter Espersen. Hydract har udviklet en patentbeskyttet greentechløsning, som gør produktionen hos drikkevareproducenter mere effektiv og bæredygtig. Virksomheden arbejder strategisk med patenter og blev sidste år børsnoteret og Peter Espersen vurderer at virksomhedens patent gav en helt afgørende troværdighed i forbindelse med børsnoteringen.

Fra Patrade får du oplæg fra advokat Eva Nødskov Aaen, brand protection specialist Sabrina Uhrenholt og European Patent Attorney Nina Skivesen.

Seminaret er pointgivende (3 kursuspoint) for advokater. Det koster ikke noget at deltage.

Tid og sted:

Onsdag den 8. juni, 13.30 – 17.30

Ceresbyen 75, 7. sal, 8000 Aarhus C

Læs mere og tilmeld dig her

SDU@AUTOMATICA - München, messe og masser af robotter!

Alle taler om AUTOMATICA og med god grund! Verdens største robotmesse finder sted i München, en by der er synonym med robotter og automation.

Digital Lead og SDU samarbejder om årets mest faglige og festlige netværkstur til München – en tur, der ud over flere besøg på AUTOMATICA, byder på et overflødighedshorn af professionel faglig inspiration, kombineret med masser af god tysk Gemütlichkeit!

Pladserne er stærkt begrænsede og udbydes efter først til mølle.

Nævn Digital Lead ifm. tilmelding og få DKK 500,- rabat på din deltagelse.

Find programmet og tilmeld dig her

Dato:

20-23 juni 2022

Tid:

Hele dagen

Hvor:

München