Events afholdt af partnere, medlemmer og øvrige interessenter

Vi bringer her en oversigt over relevante faglige events fra vores partnere, medlemmer og øvrige interessenter. Har du et event, du mener er relevant for vores medlemmer, er du velkommen til at sende det til kommunikation@digitallead.dk.

ai-denmark-logo_235px

Webinar: Kunstig intelligens - konkrete eksempler fra danske virksomheder

Mød virksomhedsledere og forskere, der viser hvordan virksomheder kan udnytte kunstig intelligens i praksis. Med afsæt i håndgribelige eksempler fra dansk erhvervsliv afholder AI Denmark en online konference med fokus på virksomheders muligheder og udfordringer i arbejdet med data og kunstig intelligens.

Læs mere og tilmeld dig her


danishsoundcluster

22 September 2021

5G Technology in Pro Audio

This webinar will explore the opportunities and challenges of 5G for the professional audio production industry (audio PMSE). The session will discuss recent technical developments, spectrum access options and the role of 5G within the migration trend towards IP-based workflows.

> Read more and sign up


ku

Samarbejd med talentfulde studerende fra Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet – deltag i online Matchmaking Events i efteråret 2021:

24. september 2021

Tema: Water, Climate, Nature & Environment

https://science.ku.dk/matchmaking/upcoming-events/water-climate-nature--environment/

29. oktober 2021

Tema: Artificial Intelligence - across Sectors and Sciences

https://science.ku.dk/matchmaking/upcoming-events/artificial-intelligence-across-sectors-and-sciences/

19. november 2021

Tema: Innovative Food & Health

https://science.ku.dk/matchmaking/upcoming-events/innovative-food-and-health/

Kontakt matchmaking@science.ku.dk for tilmelding og mere information.
sdu(1)

Vi afholder to (fysiske) events dette efterår hvor virksomheder og organisationer kan møde de ingeniørstuderende fra SDU – og du er inviteret!

Formålet med disse er at skabe kontakt til de studerende og give mulighed for at komme i dialog om projekt, praktik eller studiejob.

SDU Praktik- og Projektdag i Odense d. 2. november kl 12- 15.30 – Mere information og tilmelding for virksomheder her: https://event.sdu.dk/ppdage21

Student Collaboration Day Sønderborg d. 3. november kl 15- 17 - – Mere information og tilmelding for virksomheder her: https://event.sdu.dk/scdsonderborge21

De to events er ”bundet sammen” af et underliggende TEAMS-team, hvor virksomheder med interesse i ingeniørstuderende kan indrette en kanal – kun til ”skriftlig information”.

Alle SDU’s Ingeniørstuderende får adgang til universet og der forbliver adgang til opslag og links efter at de fysiske events er afholdt.