Events afholdt af partnere, medlemmer og øvrige interessenter

Her finder du en oversigt over relevante faglige events fra vores partnere, medlemmer og øvrige interessenter. Har du et event, du mener er relevant for vores medlemmer, er du velkommen til at sende det til kommunikation@digitallead.dk.

AI Denmark - Virksomhedsforløb

Kunne du godt tænke dig at få hjælp fra forskere og eksperter til en AI udfordring? 

Så er det nu, du har chancen for at deltage i et skræddersyet udviklingsforløb ved AI Denmark. 

Det eneste det kræver af dig, og din virksomhed er, at I er villige til at give jeres tid.

Du kan læse meget mere om forløbet, og om hvordan du ansøger om at få en af de 120 eftertragtede pladser, HER

BizzBlunders vol.2: Untold stories from the world of founders

Join us for an evening of candid storytelling and invaluable insights at BizzBlunders vol. 2. Startups and business founders will take the stage to share their journey of building a company. At BizzBlunders, we delve into the raw and real aspects of entrepreneurship, focusing on the biggest blunders, screw-ups, and the invaluable lessons learned along the way.

ESG DATA GOVERNANCE IN DIGITAL TECH - OPPORTUNITIES AND RISKS FOR STARTUPS

Kom med til én-dagskursus når IT-Universitetet i København afholder masterclass om ESG som forretningsstrategi!

Til Masterclass’en vil forskerholdet fra ITU være til stede, sammen med Rejoose og PreSeedVentures, samt tre ESG-eksperter fra Finanstilsynet (som udvikler ESG-regulativer) og corporations, som giver deres synspunkter fra hhv. lovgivningens og kundernes perspektiv.

Dato: 23. April 2024

Sted: ITU i København

Læs mere om kurset her.

Kom til webinar om digitale sundhedskompetencer

Webinaret afholdes 30. april kl. 12.00-15.00.

Digitale teknologier bliver en større og større del af behandling og pleje i sundhedsvæsenet. På webinaret sættes der fokus på, hvordan vi i fællesskab kan skabe større udbytte af digitale sundhedsteknologier gennem mere opmærksomhed på digitale sundhedskompetencer.

Webinaret er relevant for dig, der arbejder med udvikling og/eller implementering af digitale sundhedsteknologier, eller bruger teknologierne til behandling og pleje af borgere og patienter. Der bliver på webinaret tre spor som er målrettet virksomheder, praksis og uddannelse.

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.ucn.dk/forskning/sundhed-og-anvendt-teknologi/webinar-om-digitale-sundhedskompetencer

Sådan får du 5G med i din digitale værktøjskasse

IT-Branchen og Force Technology inviterer til inspiration- og videndelingsevent om digital innovation med 5G.

På dette event præsenteres en række gode eksempler på virksomheder der udnytter 5G i produktionen, samt lægges der op til dialog om hvordan man som it-leverandør kan gøre brug af teknologien i løsninger til ens kunder.

Onsdag den 8. maj 2024, kl. 09.00 – 11.30
Afholdes hos IT-Branchen, Langebrogade 3B, 1114 København K

Du kan læse meget mere om arrangementet her

EENergy - Din vej til bæredygtighed

For at understøtte den grønne omstilling i danske virksomheder og sikre en bred energi-effektivisering på tværs af Europa kan små og mellemstore virksomheder nu søge om op til 10.000 EUR til at forbedre deres energieffektivitet gennem EU-projektet EENergy.

Puljen er på i alt 9 millioner EUR og bliver uddelt som 900+ grants til små og mellemstore virksomheder i hele Europa til at gennemføre investeringer i udstyr, konsulentbistand eller træning, der vil forbedre deres samlede energiforbrug med mindst 5 %. 


Bliv kontaktet - Udfyld formularen her

Du kan læse meget mere om puljen her.

5G Masterclass: Workshop 1 - Fremtidens teknologi for autonome enheder og droner

Hvad er 5G, hvad kan det bruges til? Dette og andre emner lærer du mere om til 3 spændende masterclass workshops om 5G.

På den første workshop sættes der fokus på robotter og droner som ofte nævnes som use-cases, der kan benytte 5G. Men hvad er deres tekniske krav, og hvad findes der af forskellige trådløse teknologier, der kan levere disse? 5G er en af disse trådløse teknologiløsninger.


Dato: 23. maj 2024

Tid:08:30-13:00

Sted: Videnbyen, Cortex Park 26, 5230 Odense

Masterclassen er gratis og afholdes af Force Technology i samarbejde med Odense Robotics.

Kan vi garantere QoS for trådløse forbindelser?

Ved dette IDA Connect-arrangement om Quality of Service for trådløse forbindelser sættes der fokus på konkrete erfaringer, og hvad der fra branchens side kan gøres for at betrygge kunderne og ad den vej få brudt isen for én øget anvendelse af trådløse platforme – uanset om vi taler om 5G, wi-fi eller LoRa.

Kom og hør Preben Mogensen fra Aalborg Universitet samt fortællinger om praktiske erfaringer om kundernes reaktioner fra kolleger i Indesmatech, DIS, Robincon og Micro Technic.

Dato: Mandag d. 27. maj 2024

Tid: 13:00 - 16:30

Sted: IDA Conference, Copenhagen V

Arrangementet afholdes af IDA Connect i samarbejde med IDA Automation.