Netværksgruppe for Green Tech: Cirkulær økonomi - Møde #2

Hvordan kommer man i gang - og får forretningsmæssig succes - via arbejdet med bæredygtighed, verdensmål og cirkulær økonomi? Det er temaet for andet møde i netværksgruppen for Green Tech: Cirkulær økonomi

Der er stadig få ledige pladser i netværksgruppen - kontakt Michaela Andersen på ma@digitallead.dk, hvis du er interesseret i at deltage. 

Program

9.00
Velkommen til Fokusnetværket: Green Tech - Cirkulær Økonomi

Kort oplæg om nyt fra DigitalLead

9.10
Hvad skal formålet med gruppen være + tid og sted for næste møde

10.00
OPLÆG v/Jasper Steinhausen

Alle taler om grøn omstilling, verdensmål, bæredygtighed, klima og/eller cirkulær økonomi. Men hvad er det egentligt, og hvordan får jeg forretning ud af det? Hvordan kan jeg komme i gang, og hvad kræver det for at få succes med indsatsen? Hvordan passer det samme med digitalisering, og har de overhoved noget med hinanden at gøre?

Det er spørgsmål som disse, vi tager fat på næste gang, hvor vi får besøg af Jasper Steinhausen, medstifter af Ouroboros AS

10.50
OPLÆG v/Stine Andersen, Elis

Dette oplæg vil tage udgangspunkt i Elis' tekstilers levetid og den cirkulære forretningsmodel, de arbejder ud fra. Hvor ser vi i Elis de største udfordringer, og hvordan bruger/kan vi bruge den digitale platform til at komme i mål. Bæredygtighed kan tage mange former og typisk også skabe paradokser – Arbejdet med bæredygtighed kræver

kompromiser, og når vi skruer på et parameter i en mere bæredygtig retning, kan det påvirke et andet negativt. Hvad er vigtigst for Elis, og hvordan bruger vi FN's 17 verdensmål som guidelines i arbejdet med at skabe mere bæredygtige tekstiler og services?

11.20
Opsamling og tak for i dag

Målgruppe

Medarbejdere/ledere i digitale virksomheder/organisationer med interesse for Green Tech/cirkulær økonomi.

Del på LinkedIn
21. september 2021
Kl. 09:00 - 11:30

Priser

Medlem (1. medarb.)
Gratis
Medlem (øvrige medarb.)
kr. 2.500,-
Ikke-medlemmer
kr. 5.000,-
No-show gebyr
kr. 500,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Michaela Andersen
+45 20 51 47 61
ma|digitallead.dk
AI Innovation House Innovations Allé 3 7100 Vejle

Tilmeldingsfrist

20. september 2021 kl. 12:00

Afmeldingsfrist

20. september 2021 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead

Jasper Steinhausen er medstifter af Ouroboros og en af Nordens mest erfarne rådgivere omkring forretningsmulighederne i den cirkulære dagsorden. Jasper har erfaring fra både små og store virksomheder, private og offentlige og arbejder med såvel nybegyndere som frontrunners. 

Stine Bjørnstrup Andersen har en kandidat fra Roskilde universitet i internationale udviklingsstudier og virksomhedsstudier. De sidste 3,5 år har hun arbejdet for Elis Danmark (tidl. Berendsen). I Elis har de vævet verdensmålene ind i deres strategi - gennem et større analysearbejde. I samarbejde med sin chef skal Stine sikre deres fremdrift i dette arbejde og sørger for, de holder sig på rette spor.

LinkedIn logo Jasper Steinhausen

Jasper Steinhausen

Medstifter, Ouroboros AS
LinkedIn logo Stine Bjørnstrup Andersen

Stine Bjørnstrup Andersen

CSR Adviser, Elis