Digital Insight: Hvordan kan vi bruge IoT teknologi til at udvikle cirkulære forretningsmodeller hos danske virksomheder?

På dette webinar får du hands-on eksempler på samarbejder mellem virksomheder og forskning, der resulterer i forretningsmodeller med større cirkularitet. Denne gang udforsker vi potentialet ved IoT som løftestang for datadrevne, cirkulære forretningsmodeller.

Professor I Digital Transformation ved CBS, Jan Damsgaard

I nær fremtid har alle produkter et digitalt liv på Internettet. Når produkter er koblet på Internet of Things opstår der mulighed for at få ny viden om kundernes brug af produkterne og understøtte produkternes cirkularitet.

I indlægget beskrives fire udviklingstrin for producenter der ønsker tilkoble deres produkter på Internettet. Mange danske virksomheder er godt på vej med IoT, mens andre står stadig tøvende overfor IoT og har svært ved at overskue hvordan de kommer i gang med IoT? Hvilke muligheder giver IoT for virksomheden og dens kunder og hvad er konsekvenserne ved IoT? Hvilke fordele er der? Og er der overhovedet ingen ulemper? 

Gennem fire IoT konkrete eksempler beskrives rejsen mod IoT og hvad man kan forvente på færden.

Maria Fryd, Whelers møbler, fortæller om deres rejse til en cirkulær møbelkollektion ved hjælp af deres ECO-system, som giver kunderne mulighed for at opnå fuld indsigt i hvert enkelt møbels historik.

Digital Insight er en webinarrække hvor vi hver måned sætter spot på et af tidens vigtigste digitale fagområder. Ved Digital Insight kan du få den nyeste viden om enkeltteknologier koblet med cases, best practices og den nyeste forskning om, hvordan virksomheder kan øge deres digitale resiliens.

Del på LinkedIn
9. december 2022
Kl. 09:00 - 10:15

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Maria Ljunggren Bergmann
+45 22 66 01 23
mlb|digitallead.dk
Online

Tilmeldingsfrist

9. december 2022 kl. 08:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Oplægsholdere

LinkedIn logo Carolina Benjaminsen

Carolina Benjaminsen

CEO
DigitalLead
LinkedIn logo Jan Damsgaard

Jan Damsgaard

Professor
CBS - Copenhagen Business School
LinkedIn logo Maria Fryd

Maria Fryd

Ejer
Wehlers ApS