Info session om Smart City Expo i Barcelona

Brug 45 minutter den 15. juni på at høre om, hvad du kan få ud af at deltage i årets vigtigste Smart City-event: Smart City World Expo & Congress i Barcelona!

Vær med og få overblikket over dit potentielle udbytte af at tilslutte dig rækken af danske Smart City-aktører, der tager til Smart City World Expo & Congress fra d. 15-17. november 2022, når vi inviterer til webinar den 15. juni kl. 10.00-10.45.

Din virksomhed/organisation inviteres til at tage med til Barcelona, hvor I bl.a. har mulighed for at få jeres egen stand som en del af “Den Nordiske Pavillon”. Igen i år etableres denne pavillon af bl.a. Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Smart City World Expo har mere end 24.000 besøgende, hvoraf 700+ er byer og altså potentielle kunder, hvis man er en virksomhed. På expo’en bliver man opdateret på de nyeste tendenser på Smart City-markedet, møder potentielle samarbejdspartnere fra hele verden, og som dansk aktør kan man deltage gratis i de aktiviteter, som den danske delegation planlægger og afvikler i forbindelse med expo’en.

Deltag den 15. juni, hvor du kan høre mere og få svar på eventuelle spørgsmål, som du måtte have. Til info-sessionen kan du bl.a. møde en virksomhed, som var med på expo’en sidste år, samt “Innovation Norway”, som vil fortælle om den nordiske pavillon (tbc).

Del på LinkedIn
15. juni 2022
Kl. 10:00 - 10:45

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Iben Bondegaard Andersen
+45 20 77 16 37
iba|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

14. juni 2022 kl. 20:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DI
  • DigitalLead
  • Foreningen BLOXHUB
  • State of Green
  • We Build Denmark
DI
DigitalLead
Foreningen BLOXHUB
State of Green
We Build Denmark