Fokusnetværk: Digital Forretningsudvikling Kick-off møde i Aalborg

Er du forretningsudviklingschef, business developer, strategichef eller på anden måde interesseret i at skabe nye forretningsmuligheder gennem samarbejder og nye indsigter i anvendelsen af digital teknologi? Så deltag i vores nye faglige netværksgruppe.

Vores kommende netværk er et værdiskabende forum, hvor ledere og ansatte kan udveksle erfaringer og bidrage til den digitale udvikling af deres virksomheder. Særligt evnen til at kombinere digital strategi, teknologi og organisatorisk udvikling bliver omdrejningspunkt. Gennem dialog og erfaringsdeling anskuer vi vores virksomheder med digitale briller og udforsker mulighederne for digital transformation. Vores mål er at skabe et inspirerende og fortroligt miljø, hvor deltagerne kan udvikle indsigter, udveksle bedste praksis og opbygge et stærkt netværk.

Kickoff-møde - d. 28. august: Introduktionen til netværket og Digital Forretningsudvikling

Til at kick-starte vores netværk vil deltagerne lære hinanden og deres virksomheder bedre at kende, samtidig med at vi sammen sætter de fremtidige rammer for netværkes arbejde med digital forretningsudvikling.

Udover introduktionen, vil vi i første møde starte med at forstå grundlaget for at begynde at arbejde med digital forretningsudvikling.

 • Tema: Optimering af kerneforretningen – Hvad er grundlaget for at vi kan begynde at arbejde med digital forretningsudvikling?
 • Master Data Management som grundlag for digital forretningsudvikling.


Format

 • Der afholdes 4 fysiske møder om året
 • Der vil være max. 25 deltagere i netværket.
 • Møderne afholdes enten ved Novi eller på skift hos medlemmer af netværket.

 

Tilmelding

Tilmelding gælder hele sæsonen á 4 møder. (Der vil blive separat tilmelding til hvert enkelt møde).

Deltagergebyr
Medlemmer af DigitalLead: gratis (der kan deltage 1 medarbejder gratis pr. medlemsvirksomhed pr. netværk. Yderligere medarbejdere kan deltage til halv pris). Øvrige: DKK 5.000 ex. moms.Medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse


EU LOGO (7)

DEB-logo_cmyk

Fremtidige møderække & temaer:

Møde 2 – d. 25. oktober

 • Tema: Bygge videre på grundlaget - Udforskning af innovative forretningsmodeller, bæredygtighed, kunstig intelligens og andre relevante emner inden for digital forretningsudvikling.
 • Deltagerinddragelse: TBA

Møde 3 - d. 6. december

 • Tema: "Forankring af digitalisering i hele organisationen" - Hvordan kan vi sikre, at digitaliseringsprojektet bliver omfavnet af hele organisationen?
 • Deltagerinddragelse: TBA

Møde 4 - d. 30. januar 2024

 • Tema: Opsamling og fremtidig fokus - Opsamling af læring og resultater fra tidligere møder samt identifikation af fokusområder og muligheder for videreudvikling inden for digital forretningsudvikling.
 • Deltagerinddragelse: TBA


Møderækken er designet til at imødekomme både de centrale temaer inden for digital forretningsudvikling og de specifikke ønsker og behov fra deltagerne i netværket.

Målgruppe

Netværket henvender sig specifikt til ledere og ansatte i virksomheder, der arbejder med/ønsker at styrke deres digitale forretningsudvikling og videreudvikle deres kompetencer inden for digital transformation, forretningsudvikling og ledelse heraf.

Del på LinkedIn
28. august 2023
Kl. 09:00 - 12:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
5000 ex. moms
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Novi Niels Jernes Vej 9220 Aalborg
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

24. august 2023 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

 • Combine A/S
 • DigitalLead
Combine A/S
DigitalLead