Mobile World Congress 2024

Kom med DigitalLead, Dansk Industri og Udenrigsministeriet når vi samler en dansk delegation og tager til verdens største ICT Events, Mobile World Congress i Barcelona den 26. - 29. februar 2024.

En dansk delegation vil udover at møde den danske stand få guidede rundvisninger på de største teknologileverandørers stande, møde relevante oplægsholdere og naturligvis få tid til at netværke og udforske konferencen på egen hånd. Vi samler delegationen under temaet industri 4.0 dvs. med fokus på hvordan de teknologiske muligheder kan tages i konkret anvendelse hos virksomheder i alle brancher.

Industri 4.0 er en samlebetegnelse for digitale værktøjer som AI, 5G, IoT, AR/VR, robotter mv. På MWC 2024 demonstreres de nye og mest innovative løsninger på området. MWC 2024 kan give inspiration til virksomheder inden for alle brancher, der står foran at udvide deres digitalisering. Virksomheder, der udbyder digitale løsninger, kan finde teknologiske samarbejdspartnere, trends, netværk mv. Herudover giver det store udstillingsområde mulighed for individuel sparring med udstillere.

MWC 2024 giver således et indblik i, hvor det teknologiske stade er lige nu, og hvor vi bevæger os hen. Det kan være relevant viden for virksomheder, embedsmænd og politikere i forhold til at navigere på et område i meget hurtig udvikling.

MWC er en af verdens største og mest indflydelsesrige events i industrien med både nye teknologier og innovative løsninger. Det er en enestående mulighed for danske virksomheder til international eksposition, samt til skabelse af nye netværker og partnerskaber med virksomheder verden over. Sidste gang det løb af stablen, deltog mere end 60.000 fra over 180 forskellige lande.


Skal du med på vores delegationstur?

Flyer_NY

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats.

Ved tilmelding gives der tilladelse til at behandle og lagre tilmeldingsdata data samt dele den med medarrangører og andre deltagere.
Medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Målgruppe

  • Digitalt modne virksomheder, der står foran yderligere digitalisering på industri 4.0-området
  • Digitale virksomheder, der søger samarbejdspartnere, netværk og viden om trends
  • Politikere og embedsmænd, der er nysgerrige på at kunne navigere politisk på et teknologisk område, der flytter sig hurtigt
  • Tech journalister
Del på LinkedIn
26. - 29. februar 2024
Kl. 00:00 - 00:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
kr. 500,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Maria Ljunggren Thoudahl
+45 22 66 01 23
mlb|digitallead.dk
Randi Villebro Jørgensen
+ 45 22 35 16 16
rvj|digitallead.dk
Fira Barcelona Fira Barcelona Gran 64 Avinguda Joan Carles I 08908 L'Hospitalet de Llobregat

Tilmeldingsfrist

1. februar 2024 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DI
  • DigitalLead
  • Udenrigsministeriet
DI
DigitalLead
Udenrigsministeriet