Nye chipteknologier - den akademiske verden møder industrien!

Deltag i en spændende to-dages begivenhed på Aarhus Universitet (AU), der viser de seneste fremskridt inden for halvlederchipteknologier og dennes nye muligheder og trends. Med hands-on sessioner og tekniske præsentationer ledet af eksperter fra såvel den akademiske verden og industrien er denne begivenhed vigtig for alle, der er interesserede i at være på forkant med chipteknologien. Udnyt denne mulighed for at netværke med ligesindede, høre om AU’s tekniske faciliteter og lære om state-of-the-art inden for chipteknologi!

De lovgivningsmæssige ændringer, som Europa-Kommissionen foreslog i maj 2021, har til formål at sætte skub i EU's halvlederindustri og mindske dens importafhængighed. Ifølge forslaget vil der blive investeret kraftigt i forskning og innovation inden for halvledere, fremstilling af halvledere vil blive fremmet, og EU's halvlederforsyningskæde vil blive styrket ved at kræve, at virksomheder opererer inden for den.

Danmarks halvlederindustri er kendt for innovative teknologier og produkter af høj kvalitet, som kan tiltrække investorer og fremme vækst. På grund af Danmarks solide akademiske sektor vil halvlederindustrien sandsynligvis opleve fortsat vækst og udvikling. AU positionerer sig som en væsentlig aktør inden for chipteknologi ved hjælp af CMOS og ud over CMOS-teknologier.


Tilmeld dig nu! 

Arrangementet er gratis at deltage i. Det er muligt at tilmelde sig begge dage, eller blot en af dagene. Ved tilmelding skal du tilmelde dig via dette link:

https://forms.office.com/e/GbBbssEVH0


Sted:

Dag 1 (8 Maj) - Edison Building (5125-430), Finlandsgade 22, 8200 Aarhus N

Dag 2 (9 Maj) - Auditorium, Building 1441-012, Tåsingegade 3, 8000 Aarhus C

Del på LinkedIn
8. - 9. maj 2023
Kl. 09:00 - 17:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

5. maj 2023 kl. 23:59

Arrangører

  • AAU - Aalborg Universitet
AU - Aarhus Universitet
AAU - Aalborg Universitet