Smart City World Expo 2023

Kom med DigitalLead, We Build Denmark og Bloxhub når vi igen samler en dansk delegation og tager til Europas største videns- og netværksevent på Smart City-området fra den 7. - 9. november i Barcelona.

Den hedder Smart City Expo World Congress og har mere end 24.000 besøgende og 1.000 udstillere fra over 140 lande. Dermed er messen den perfekte mulighed for at møde teknologileverandører i særklasse, få ny viden med hjem og udvide dit netværk.


Skal du med på vores delegationstur?

Deltag på vores delegationtur til Smart City Expo og få: Massere af ny inspiration & viden, mød nye dygtige & inspirerende mennesker, match-making med andre virksomheder inden for tech, nye samarbejdsmuligheder og gode middage med fokus på networking.

Tag med os til Smart City Expo_NY_lillePraktisk

Du står selv for at booke din rejse og ophold. Vi anbefaler, at du booker både hotel og fly så tidligt som muligt, da priserne stiger markant jo tættere vi kommer på konferencen. 

Når du deltager i dette event vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. 

Ved tilmelding gives der tilladelse til at behandle og lagre tilmeldingsdata data samt dele den med medarrangører og andre deltagere.Medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Tentativt program (bliver opdateret løbende)

MicrosoftTeams-image 1
Del på LinkedIn
7. - 9. november 2023
Kl. 00:00 - 00:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
kr. 1.250,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Maria Ljunggren Thoudahl
+45 22 66 01 23
mlb|digitallead.dk
Max Kelly Thygesen
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk
Sidsel Skovborg
+45 30 76 71 13
sis|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

20. oktober 2023 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DigitalLead
  • Foreningen BLOXHUB
  • We Build Denmark
DigitalLead
Foreningen BLOXHUB
We Build Denmark