Tech Synergy Ireland

Er I en dansk virksomhed, der arbejder med Metaverse, AI, Blockchain, Kvante, Cyber eller Cloud-løsninger? Vil I gerne mødes med, og åbne dialogen til nogle af verdens tech-giganter? Så tag med til Dublin.

DigitalLead og The Trade Council (UK) gentager succesen og inviterer en håndfuld danske virksomheder til Dublin for at mødes med giganterne. Dublin er en interessant hovedstad i tech-verdenen, da flere af verdens allerstørste virksomheder har etableret en massiv tilstedeværelse i byen. Det giver et afkast i form af et interessant og innovationspræget økosystem.

På turen vil man besøge virksomheder som bl.a. IBM og Google, hvor man får muligheden for at præsentere for nogle af deres tech-scouts on location. Man kommer også til at møde andre interessante aktører, fx FinTech økosystemet, og så bliver der afholdt netværksmiddage hvori man kan forstærke sit netværk. Inden afrejsen vil der være mulighed for at øve sin pitch med Nicolaj Højer, som også vil tilbyde gode tips og tricks.

Skal I med? Så tag kontakt til Tobias Dela Astrup på +45 22 10 87 12 eller tda@digitallead.dk.

Prisen for at deltage er 5720 DKK pr. virksomhed, denne pris inkluderer Brexit rabatten for SMV’er. Prisen inkluderer deltagelse af op til 2 personer fra jeres virksomhed. Med i prisen er ikke fly og indkvartering.


Medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

EU LOGO (7)

DEB-logo_cmyk
Del på LinkedIn
6. - 7. december 2023
Kl. 00:00 - 00:00
Ajmir Safi
+45 21 65 36 61
ajs|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

10. november 2023 kl. 00:00

Sprog

Engelsk

Arrangører

  • DigitalLead
  • Udenrigsministeriet
DigitalLead
Udenrigsministeriet