UX masterclass: Customer centricity

Indlægget giver et indblik i, hvordan vi arbejder med customer centricity som paraply for en række brugercentrerede aktiviteter i Grundfos.

Omdrejningspunktet er løbende validering, stakeholder kommunikation og prioritering af UX-arbejde i en ’udviklingstung’ organisation.

Der vil være konkrete eksempler fra projekter af forskellig karakter – nogle med stor succes og andre, hvor verden er mere udfordrende. Fællesnævneren er aktiviteter, hvor det at få præsenteret og overleveret UX-arbejdet til stakeholders fylder en stor del og kan tilføre stor værdi.

Det handler i høj grad om at få skabt et fælles ejerskab i UX-arbejdet, hvilket øger kvaliteten, og værdien i et projekt, i sidste ende.

Der vil ligeledes være hands-on-sektioner med fokus på en række af de indledende skridt, vi tager i et projekt. Her handler det om at få etableret et fælles udgangspunkt og få prioriteret forskellige UX orienterede aktiviteter. Fokus vil altså være på genereringen af assumptions samt et framework til prioriteringen af de opstillede assumptions.

Oplægsholder: Søren Iversen, Senior User Interface & Experience designer hos GRUNDFOSMedfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse


EU LOGO (7)

DEB-logo_cmyk
Del på LinkedIn
3. februar 2023
Kl. 08:30 - 11:30

Priser

Medlem
kr. 0,-
Ikke-medlem
kr. 500,-
No-show gebyr
kr. 500,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
NOVI Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg, Danmark, Lokale: Auditoriet
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

1. februar 2023 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

1. februar 2023 kl. 12:00

Arrangører

  Combine A/S
  DigitalLead

  Oplægsholdere

  LinkedIn logo Søren Iversen

  Søren Iversen

  Senior User Interface & Experience designer
  Grundfos A/S