Dialogmøde om brugen af kunstig intelligens

Sammen med Næstved Erhverv og Avernus ApS inviterer vi alle lokale virksomheder til et dialogmøde om brugen af AI, onsdag den 19. juni.


På dagen vil Avernus ApS dele ud af deres erfaringer og perspektiver på AI, samt hvordan de anvender AI i hverdagen. Efterfølgende faciliterer vi en dialog for erfaringsudveksling og vidensdeling om anvendelsesmuligheder af AI.


Dialog og inspiration

AI-mulighederne kalder på refleksion, vidensdeling og dialog mellem virksomheder. Det er derfor vi sammen med Næstved Erhverv og Avernus ApS inviterer til et dialogmøde. Dialog-mødet er målrettet små og mellemstore virksomheder, som allerede har stiftet bekendtskab med AI eller som har et ønske om at bruge det som et aktivt redskab.


På dialogmødet får du indblik i, hvordan forskellige brancher og virksomheder arbejder med kunstig intelligens, og du får adgang til relevant sparring og inspiration.


Dialogmødet er et ønske om at facilitere en dialog virksomhederne imellem i et fortroligt rum. Vi vil også tage temperaturen på eventuelle ønsker og behov for en fremtidig vidensdeling og dialog – herunder udvikling af et AI community, hvor der kan afholdes fysiske og online møder på forskellige lokationer.


Sidste mulighed for tilmelding

Sidste mulighed for tilmelding er den 17.juni kl. 12.00.

Der er i alt 20 pladser til mødet som fordeles efter først til mølle-princippet.

Del på LinkedIn
19. juni 2024
Kl. 07:00 - 09:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Niels Milling
+45 93 98 46 46
nm|digitallead.dk
Avernus ApS Axeltorv 5 4700 Næstved
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

17. juni 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • Avernus ApS
  • DigitalLead
  • Næstved Erhverv A/S
Avernus ApS
DigitalLead
Næstved Erhverv A/S