Summer Connect: København

Kom og deltag i Summer Connect - en unik mulighed for at møde andre medlemmer, udveksle erfaringer og udvide dit netværk!

Til Summer Connect har vi skabt et unikt rum for at fremme netværk og faglig udvikling. Du vil få mulighed for at møde hovedstadens styregruppe og de lokale DigitalLead-medarbejdere samt at blive inspireret af korte faglige oplæg. Dagen afrundes med kolde drikke og en let anretning, hvor du kan fortsætte samtalerne og lære endnu flere at kende.

De faglige indslag på dagen er centreret omkring AI of dataetik, med et fokus på ansvarlig brug og håndtering af kunstig intelligens og data. Dette omfatter etablering af retningslinjer og standarder for databeskyttelse, persondatasikkerhed, og etisk brug af AI. Kerneelementerne inkluderer gennemsigtighed i AI-algoritmer, sikring af datarettigheder og privatliv, samt forhindring af skævheder og diskrimination i AI-systemer.

Så sæt kryds i kalenderen og vær med til en inspirerende dag fyldt med netværk og faglighed på Summer Connect i København.

Program og lokation vil blive offentliggjort snarrest.

Del på LinkedIn
19. juni 2024
Kl. 15:00 - 18:00

Priser

Medlem
Gratis
No-show gebyr
kr. 500,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms

Tilmeldingsfrist

17. juni 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

17. juni 2024 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse (Logo til web)
Den Europæiske Union (LOGO til web)
DigitalLead