Tech Celebration 2024

Tech Celebration er DigitalLeads årskonference. Her præsenterer forskere og eksperter fra IT-branchen de nyeste teknologiske trends, og I får indblik i resultaterne fra nogle af de bedste innovationsprojekter som DigitalLead har været med til at støtte. Årskonferencen er mødestedet for alle, der ønsker at være på forkant med de nyeste digitale tendenser.

"I år retter vi opmærksomheden mod de muligheder, som AI's lynhurtige udvikling tilbyder. Vi samler viden og indsigter fra førende eksperter og praktikere, der vil demonstrere, hvordan teknologierne kan fremme innovation og produktivitet hos danske digitale virksomheder,” siger CEO i DigitalLead Henrik Aarestrup.

Arrangementet er en halvdagskonference, hvor du er inviteret til at opleve inspirerende præsentationer, høre om de nyeste innovationsprojekter inden for informations- og kommunikationsteknologi og netværke med potentielle partnere inden for det digitale økosystem.


Som deltager får du...

Ny viden: Lær fra førende eksperter gennem inspirerende oplæg. Få praktisk viden og værktøjer til at implementere de nyeste digitale teknologier effektivt i din virksomhed. Dyk ned i de seneste fremskridt indenfor tidens digitale trends såsom kunstig intelligens og kvante- og cybersikkerhed.

Netværk & Partnerskaber: Bliv en del af et netværk med DigitalLeads videnspartnere og medlemsvirksomheder. Opbyg nye relationer og etabler nye partnerskaber, der kan munde ud i innovative produkter og accelerer din virksomheds vækst

Showcase af projekter: Bliv inspireret af succesfulde projekter og innovative løsninger udviklet gennem videnssamarbejder og projekter faciliteret af DigitalLead. Se, hvordan teori og idéer omsættes til praksis, og hvordan din virksomhed kan drage fordel af vores samarbejdsprojekter.


AI Keynote

Serge Belongie, professor ved DIKU og director af Pioneer Centre for AI, vil med sin faglige baggrund og ekspertviden gøre os klogere på AI-teknologien i dag og i fremtiden. Med dette spændende oplæg vil du lære meget mere om, hvilke muligheder og forbehold du skal være opmærksom på som virksomhed.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Tech Celebration 2024, hvor vi sammen vil udforske fremtiden inden for digital innovation.

Programmet bliver opdateret løbende, så hold øje med siden, vores LinkedIn og vores nyhedsbrev.

Program

Opdateres løbende

Årskonferencen er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. 

Del på LinkedIn
29. august 2024
Kl. 11:30 - 17:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
No-show gebyr
kr. 500,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
Max Kelly Thygesen
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk
Børsen Slotsholmsgade 1A 1216 København

Tilmeldingsfrist

26. august 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

27. august 2024 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Oplægsholdere

LinkedIn logo Serge Belongie

Serge Belongie

Director & Professor
KU - Københavns Universitet