Tech Celebration 2024

Tech Celebration er DigitalLeads årskonference. Her præsenterer forskere og eksperter fra IT-branchen de nyeste teknologiske trends, og I får indblik i resultaterne fra nogle af de bedste innovationsprojekter som DigitalLead har været med til at støtte. Årskonferencen er mødestedet for alle, der ønsker at være på forkant med de nyeste digitale tendenser.

"I år retter vi opmærksomheden mod de muligheder, som AI's lynhurtige udvikling tilbyder. Vi samler viden og indsigter fra førende eksperter og praktikere, der vil demonstrere, hvordan teknologierne kan fremme innovation og produktivitet hos danske digitale virksomheder,” siger CEO i DigitalLead Henrik Aarestrup.

Arrangementet er en halvdagskonference, hvor du er inviteret til at opleve inspirerende præsentationer, høre om de nyeste innovationsprojekter inden for informations- og kommunikationsteknologi og netværke med potentielle partnere inden for det digitale økosystem.

Anders Høeg Nissen
, vores moderator, vil lede os gennem dagens program med sikker hånd, idet hans ekspertise inden for teknologi, videnskab, fremtid og formidling vil fungere som bindeled mellem dagens emner.


Som deltager får du...

Ny viden: Lær fra førende eksperter gennem inspirerende oplæg. Få praktisk viden og værktøjer til at implementere de nyeste digitale teknologier effektivt i din virksomhed. Dyk ned i de seneste fremskridt indenfor tidens digitale trends såsom kunstig intelligens og kvante- og cybersikkerhed.

Netværk & Partnerskaber: Bliv en del af et netværk med DigitalLeads videnspartnere og medlemsvirksomheder. Opbyg nye relationer og etabler nye partnerskaber, der kan munde ud i innovative produkter og accelerer din virksomheds vækst

Showcase af projekter: Bliv inspireret af succesfulde projekter og innovative løsninger udviklet gennem videnssamarbejder og projekter faciliteret af DigitalLead. Se, hvordan teori og idéer omsættes til praksis, og hvordan din virksomhed kan drage fordel af vores samarbejdsprojekter.


Keynote speakers

Serge Belongie

“AI in 2024 and beyond: How should industry adapt to stay on the forefront of AI innovation?”

  • Serge Belongie, professor i datalogi ved DIKU og director af Pioneer Centre for AI, vil med sin faglige baggrund og ekspertviden gøre os klogere på AI-teknologien i dag og i fremtiden. Belongie har en imponerende baggrund med en Ph.D. fra Berkeley med fokus på computer vision og genkendelse af objekter og otte års erfaring ved Cornell Tech. Med sin kombination af akademisk ekspertise og erfaring fra det iværksætterprægede AI-økosystem vil Serge Belongie dele sine indsigter i AI's rolle i innovation og produktivitet hos danske virksomheder.


Jan W. Thomsen

Kvanterevolutionen 2.0: Teknologien der kan sætte skub i den grønne omstilling

  • Jan W. Thomsen, COO på Niels Bohr Instituttet og formand for Danish Quantum Community (DQC), er en ledende figur bag NATO's center for kvanteteknologi i Danmark. Med visionen om at etablere Danmark som et førende knudepunkt for kvanteteknologi, og med sin ekspertise og engagement, er han en central arkitekt i udformningen af fremtidens teknologiske landskab. Jan vil med sin indsigt i kvanteteknologi 2.0 og hans ambition om at sikre, at Danmark drager maksimalt fordel af denne nye teknologiske revolution, gøre jer klogere på kvanteteknologien og dens muligheder. 

Ola Svedin 

Mobile Heights strategiske indsatser 

  • Ola Svedin, CEO for Mobile Heights og formand for Clusters of Sweden, er en passioneret leder i overgangen til den digitale verden. Under Olas ledelse har Mobile Heights fordoblet sin størrelse og er førende inden for regionale digitale innovationshub, DigIT Hub Sweden. Med mere end 25 års erfaring inden for telekommunikation, IT-sikkerhed, smart cards og biometri, har Ola Svedin ledet store udviklingsprogrammer inden for mobiltelefoner og chipsæt samt været pioner inden for biometriindustrien som opfinder og R&D direktør. Olas oplæg vil fokusere på Mobile Heights og dets strategiske indsatser, innovationsarbejde med virksomheder af forskellige størrelser og finansieringsaktiviteter.

Projektoplæg

På konferencen vil vi præsentere tre innovationsprojekter fra DigitalLead, der støtter udviklingen af AI og skaber nye produkter med potentiale inden for mange områder. De tre projekter er: 

1. Den Digitale Undergrund:

Ved hjælp af et smartphonekamera og AI kan man kortlægge vores kritiske infrastruktur i undergrunden. Projektet har potentialet til at blive et redskab for digitaliseringen af en hel sektor. På Tech Celebration viser Lars Bodum fra Aalborg Universitet og Lasse Hedegaard Hansen fra LE34 eksempler på teknologien, og hvordan fremtidens registrering af, hvad der ligger i vores undergrund kan se ud.

2. RoboRef:

RoboRef er en AI-service til at transformere referat- og resuméudarbejdelse i det offentlige, udviklet med DigitalLead og EU-støtte. Ved hjælp af ChatGPT 4.0 effektiviserer RoboRef møder, tilbyder flersprogede oversættelser og har en åben arkitektur. Oplev RoboRef præsenteret af Emil Sarauw og Tim Daniel Hansen fra Droids Agency, og få indsigt i fremtidens effektive offentlige administration.

2. The integration of AI powered tools in software development and UX-practices:

Der er stor hype om generative AI værktøjer for softwareudviklere, men de kan udfordres i praksis. Tre forskere, John Stouby Persson, Victor Vadmand Jensen og Anders Bruun fra Aalborg Universitet har undersøgt forventningerne hos tre virksomheder, der eksperimenterer med værktøjer som GitHub Copilot og ChatGPT. Forskerne giver dermed brugbare input til forventningsafstemning, når organisationer implementerer generative AI værktøjer.


Vi ser frem til at byde dig velkommen til Tech Celebration 2024, hvor vi sammen vil udforske fremtiden inden for digital innovation.

Programmet bliver opdateret løbende, så hold øje med siden, vores LinkedIn og vores nyhedsbrev.

Program

Opdateres løbende

Årskonferencen er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen. 

Del på LinkedIn
29. august 2024
Kl. 11:00 - 17:30

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
No-show gebyr
kr. 500,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Andreas Møller Viskinde Greve
+45 91 37 00 57
ag|digitallead.dk
Max Kelly Thygesen
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk
D15 Drejervej 15 2400 København

Tilmeldingsfrist

26. august 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

27. august 2024 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Oplægsholdere

LinkedIn logo Anders Bruun

Anders Bruun

Associate Professor
AAU - Aalborg Universitet
LinkedIn logo Anders Høeg Nissen

Anders Høeg Nissen

Techjournalist (Moderator)
LinkedIn logo Emil Sarauw

Emil Sarauw

Partner & Head of AI
Droids Agency ApS
LinkedIn logo Jan Westenkær Thomsen

Jan Westenkær Thomsen

COO & formand for DQC
KU - Københavns Universitet
LinkedIn logo John Persson

John Persson

Associate Professor
AAU - Aalborg Universitet
LinkedIn logo Lars Bodum

Lars Bodum

Associate Professor
AAU - Aalborg Universitet
LinkedIn logo Lasse Hedegaard Hansen

Lasse Hedegaard Hansen

Ph.D., Industrial PostDoc
Landinspektørfirmaet Le34 A/S
LinkedIn logo Ola Svedin

Ola Svedin

CEO
Mobile Heights
LinkedIn logo Serge Belongie

Serge Belongie

Director & Professor
KU - Københavns Universitet
LinkedIn logo Tim Daniel Hansen

Tim Daniel Hansen

Managing Partner & Co-Founder
Droids Agency ApS
LinkedIn logo Victor Jensen

Victor Jensen

Research Assistant
AAU - Aalborg Universitet