Acceleratorprogram gav robotstartup luft under vingerne

DigitalLeads accelerator-program Beyond Beta har givet startuppen Really a Robot vind i sejlene og blandt andet skaffet dem en ny partner.

Really A Robot er en dansk startup, der udvikler ny robotteknologi ved at kombinere automatisering, IoT og kunstig intelligens.

For nyligt deltog de i DigitalLeads netop afsluttede accelerator-program, Beyond Beta, hvor de fik både nye partnerskaber og åbnet døre til nye investeringer.

- Vi har været særligt glade for at få mulighed for at indtræde i en masse B2B-partnerskaber og netværk. Samtidig har vi fået en hjælp til at søge funding. Både ved at blive introduceret for muligheder, ved at få sparring på vores materiale og ved at kunne tilkøbe professionel hjælp gennem forløbets feasibility voucher, siger CEO Jevgenijs Galaktionovs.

Selvkørende opvaskemaskine

Startuppen deltog i forløbet med en selvkørende opvaskemaskine til storkøkkener. Den skal strømline driften og hjælpe med at løse udfordringerne med mangel på arbejdskraft og stigende omkostninger i hotel- og restaurationsbranchen.

- Really A Robot er både ambitiøse og bevidste om deres retning og behov som virksomhed. Det er en god kombination, som nok skal hjælpe dem videre på deres rejse. Samtidig understreger det, at vi med vores program arbejder med nogle af de allerdygtigste tech-iværksættere. Uanset om vi taler software, robottteknologi eller noget helt tredje, siger Tobias Dela Astrup, Innovation Manager hos DigitalLead.

Allerede første kontrakt

Virksomheden har allerede indgået en aftale med en førende tysk hotelkæde om brugen af deres opvaskerobot. Det kan også hjælpe dem med at påvise teknologiens værdi, finde den rette forretningsmodel og skaffe ressourcer til yderligere internationalisering, hvilket er de nuværende mål.

- Ved at hjælpe startupvirksomheder som Really A Robot med at blive vækstvirksomheder, er vi med til at skabe jobs og vækst i samfundet. Derudover bidrager de også til at løse konkrete udfordringer såsom for eksempel manglende arbejdskraft, siger Tobias Dela Astrup.

Til efteråret tilbyder DigitalLead et nyt acceleratorforløb for startups.

- Vi har været særligt glade for at få mulighed for at indtræde i en masse B2B-partnerskaber og netværk. Samtidig har vi fået en hjælp til at søge funding. Både ved at blive introduceret for muligheder, ved at få sparring på vores materiale og ved at kunne tilkøbe professionel hjælp gennem forløbets feasibility voucher.

Jevgenijs Galaktionovs, CEO, Really A Robot.