CEO: Ny EU-plan for digitalisering af energisektoren er "ekstremt vigtig"

EU-Kommissionen har netop præsenteret en handlingsplan for energisektoren, der lægger op til en gennemgribende omstilling af det europæiske el-net. Den hilses velkommen af DigitalLeads CEO Carolina Benjaminsen.

- Det her er ekstremt vigtigt. Vi når simpelthen ikke i mål uden en stærk digitalisering af energisektoren, og det ved jeg, at alle store energileverandører i Danmark vil skrive under på.

Sådan siger direktør Carolina Benjaminsen i en artikel hos Watch Medier, som blev bragt den 19. oktober. Anledningen er, at EU-Kommissionen netop har præsenteret en handlingsplan for digitalisering af energisektoren, som lægger op til en gennemgribende omstilling af det europæiske elnet.

Planen bliver hilst velkommen af Carolina Benjaminsen, som i artiklen fortæller om nogle af de vigtigste fokusområder for den digitale omstilling.

- Vi har brug for at lave digitale tvillinger af det energisystem, vi har, så vi kan finde ud af, hvordan vi får koblet flere leverandører på det, og hvordan vi kan lave for eksempel push and pull, siger hun til PolicyWatch.

Læs mere hos PolicyWatch.

Vi når simpelthen ikke i mål uden en stærk digitalisering af energisektoren, og det ved jeg, at alle store energileverandører i Danmark vil skrive under på.


- Carolina Benjaminsen, CEO i DigitalLead

For mere information

LinkedIn logo Carolina Benjaminsen

Carolina Benjaminsen

CEO
+45 53 38 01 22
Cb|digitallead.dk