DigitalLead byder tre nye virksomheder velkommen i acceleratorprogram

Tre virksomheder er blevet optaget i DigitalLeads acceleratorprogram, Beyond Beta. Programmet har til formål at hjælpe nye virksomheder i deres vækstfase med særligt fokus på opskalering, øget omsætning og udvidelse af markedsandele.

Ottende udgave af acceleratorprogrammet Beyond Beta er for nylig blevet skudt i gang. Programmet skal udvikle virksomhederne yderligere, så de genererer større omsætning og hjælpes til at nå længere ud på markedet både i Danmark og i udlandet.

Humøret var højt, da holdet bag Beyond Beta havde samlet alle de virksomheder, der er med i den ottende udgave af acceleratorprogrammet på Symbion på Østerbro i København. Bag Beyond Beta står en række klynger og erhvervshuse, hvor DigitalLead også er med.

I denne omgang skal DigitalLead være mentor for tre virksomheder, der alle viser et stort potentiale.

De tre virksomheder er: PowerReader, Bricks Performance App og UpBoost. Selvom de har forskellige forretningsområder, har de det tilfælles, at de fokuserer på digitale løsninger og produkter.

Skal styrke forretningen

Susan Rosenberg, stifter af PowerReader, tilbyder kurser i hurtiglæsning, der markant øger læsehastighed og læseforståelse. PowerReader arbejder med læseteknikker og hjernetræning, der forbedrer koncentration og effektivitet.

Susan Rosenberg fortæller, at hun har søgt om at komme med i Beyond Beta, fordi hun gerne vil digitalisere sit produkt.

"Vi laver en læringsplatform, hvor al undervisningen ligger på en app. Der er mange faktorer, der har indflydelse på læsning, som man ikke lige tænker over. Derfor kan man blandt andet lave træning for øjne og hjerne," siger Susan Rosenberg.

Susan Rosenberg fortæller, at hun ser frem til at få styrket flere områder af sin forretning.

"Jeg ser frem til at få sparring. Det er svært at være med i en startup, fordi man skal være god til det hele, og det er man ikke nødvendigvis," siger Susan Rosenberg og tilføjer, at hun særligt ser frem til at få sparring i forhold til strategi og prissætning, men også at få kigget sine produkter efter i sømmene.

Klar til internationalisering

Holdet bag Bricks Performance App udvikler, som navnet antyder, en app, der skal hjælpe idrætsudøvere med at præstere bedre. Appen indsamler data om f.eks. træning, søvn og kost for at give både træner og idrætsudøver et fuldt billede af, hvor de kan optimere for at opnå bedre præstationer.

Jacob Baagøe, stifter og CEO for Bricks Performance App, fortæller, at de også ser frem til at få sparring fra mentor Niels Milling, der er senior innovation manager hos DigitalLead.

"Vi ser rigtig meget frem til at få coaching og få rettet firmaet helt ind i forhold til, hvad vi kan gøre for at gøre vores produkt endnu mere præsentabelt. Og i forlængelse af det, at komme hen til en investering, der kan hjælpe os videre. Vi er egentlig godt på vej ud, så nu handler det om at få flere kunder ind, få det gjort strømlinet og gøre klar til at internationalisere," siger Jacob Baagøe.

Netværk betyder meget

For UpBoost er det særligt netværksdelen i Beyond Beta-programmet, som er lokkende.

UpBoost AI er en avanceret AI-drevne platform som optimerer e-handelsbutikker på baggrund af datadrevet merchandising, herunder intelligent & personaliserede produktanbefalinger, dynamisk prisoptimering og realtids analyse, der skal hjælpe e-handelsbutikker med at øge deres succes.

"Netværket er utrolig vigtigt for mig; det at komme ud og tale med mennesker. Vi sidder ofte isoleret i vores lille miljø, og jeg savner virkelig at møde nye mennesker. Nogle gange overvejer jeg endda et corporate job bare for at få muligheden for at netværke mere. Når vi snakker om vores arbejde, bliver vi selv klogere. Det er værdifuldt at få andre menneskers perspektiver, især fra dem, der har erfaring eller har en anden viden, end vi selv har. Vi kommer for at hente know-how og for at udvide vores netværk," fortæller Andreas Kragekjær Pedersen, der er stifter af UpBoost.

DigitalLead optager løbende virksomheder i acceleratorprogrammet Beyond Beta. Hvis du er interesseret i at høre mere om programmet og de muligheder, der er, kan du kontakte Niels Milling på nm@digitallead.dk.


Støttet af Den Europæiske Fond for Regional Udvikling og Den Europæiske Socialfond.

uk_reg_rgb_ramme_ny

EU

"Jeg ser frem til at få sparring. Det er svært at være med i en startup, fordi man skal være god til det hele, og det er man ikke nødvendigvis," 

- Susan Rosenberg, stifter af PowerReader.

For mere information

LinkedIn logo Niels Milling

Niels Milling

Senior Innovation Manager
+45 93 98 46 46
nm|digitallead.dk