DigitalLead får europæisk guld for fremragende arbejde

Det europæiske sekretariat for klyngeanalyse, ECEI, har guldcertificeret DigitalLead for fremragende indsats som klynge.

DigitalLead er blandt Europas bedste klynger.

Sådan lyder konklusionen, efter at det europæiske klyngeagentur har tildelt it-klyngen en guldcertificering for fremragende arbejde.

- Guldcertificeringen er både en stor anerkendelse til hele DigitalLead og til vores tætte samarbejde med virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer. Vi lykkes med at skabe resultater og bygge bro mellem viden og virkelighed, siger DigitalLeads direktør Carolina Benjaminsen.

Den eftertragtede certificering opnås efter en omfattende proces, hvor klyngens arbejdsmetoder, strategi, kommunikation, økonomi og resultater bliver kigget efter i sømmene.


Bedre adgang til funding og samarbejdspartnere

DigitalLeads primære opgave er at hjælpe SMV’er og videninstitutioner med at fremme innovation og forretning ved at opbygge markedsviden, kompetencer og netværk. Både for virksomheder, der udvikler digitale teknologier, og for andre sektorer med behov for innovative digitale løsninger.

Udover at være et internationalt kvalitetsstempel giver certificering også større international synlighed samt lettere adgang til europæiske samarbejdspartnere og finansiering af innovationsprojekter.

- Med guldcertificeringen placerer DigitalLead sig blandt toppen af de europæiske klyngeorganisationer. Det er også godt nyt for vores medlemmer, da den danske it- og tech-industri har et globalt perspektiv og behov for at tiltrække viden, talenter og investeringer fra hele verden. Her står vi nu stærkere internationalt, siger Carolina Benjaminsen.

Fakta:

  • The European Cluster Excellence Initiative, ECEI, overvåger flere end 1.000 registrerede klynger i 40 lande.
  • Certificeringen belønner ekspertise inden for en række områder og har særligt fokus på ledelsessystemer, resultatskabelse og tilførsel af værdi til virksomhederne.
  • Certificeringen gælder til august 2024
  • Læs mere om ECEI her
Guldcertificeringen er både en stor anerkendelse til hele DigitalLead og til vores tætte samarbejde med virksomheder, videninstitutioner og offentlige organisationer. Vi lykkes med at skabe resultater og bygge bro mellem viden og virkelighed

For mere information

LinkedIn logo Birgit Pia Nøhr

Birgit Pia Nøhr

COO & Head of Innovation
+45 29 72 07 01
bpn|digitallead.dk