DigitalLead med i 4 ud af 5 danske ansøgninger om at blive European Digital Innovation Hub

Regeringen indstiller fem danske kandidater til de kommende European Digital Innovations Hubs. De fem nye hubs skal fremme den digitale omstilling og brugen af digital teknologi i hele Danmark for at øge danske virksomheders konkurrenceevne. DigitalLead er med i 4 ud af de 5 danske ansøgninger.

European Digital Innovation Hubs skal fremme den digitale omstilling og brugen af digitale teknologier blandt danske virksomheder. De vil være knudepunkter, som hjælper virksomheder med at blive mere konkurrencedygtige ved at bruge digitale teknologier til at forbedre deres forretningsmodel, produktion, produkter og services.

Alle medlemsstater er blevet opfordret til at indstille kandidater, hvoraf EU-Kommissionen udvælger de endelige Digital Innovation Hubs. De danske kandidater her:

  • Greater Copenhagen EDIH (European Digital Innovation Hub Greater Copenhagen)
  • Den Midtjyske Hub (European Digital Innovation Hub Midtjylland)
  • EDIH Nordjylland (European Digital Innovation Hub Nordjylland)
  • EDIH for Smart Energy (Digital Energy Hub)
  • EDIH Odense (European Digital Innovation Hub Odense)

I DigitalLead er vi glade for at være med i fire ud af de fem danske ansøgninger (de fire øverste herover), og vi håber, de alle kommer igennem nåleøjet, så vi kan sætte endnu mere turbo på den digitale innovation i Danmark og Europa.

Læs mere i Erhvervsstyrelsens nyhed 6. januar 2021

I DigitalLead er vi glade for at være med i fire ud af de fem danske ansøgninger, og vi håber, de alle kommer igennem nåleøjet, så vi kan sætte endnu mere turbo på den digitale innovation i Danmark og Europa.