DigitalLead og Computerworld går sammen i nyt samarbejde: ”Et perfekt match”

Computerworld og DigitalLead skal sammen afholde fire konferencer både online og forskellige steder i landet. Konferencerne skal blandt andet afdække emner som kunstig intelligens, digitalisering til gavn for klimaet, og cybersikkerhed.

Et nyt samarbejde mellem DigitalLead og Computerworld skal fokusere på at forbedre kendskabet til nye innovative digitale teknologier, der skal styrke danske virksomheder inden for områder som kunstig intelligens, cybersikkerhed og grøn omstilling.

Derfor har DigitalLead og Computerworld i fællesskab planlagt en række aktiviteter, hvor der er fokus på konkrete digitale initiativer, som allerede nu kan anvendes og implementeres ude i virksomhederne. Aktiviteterne dækker over tre konferencer og et webinar. Det har været vigtigt for både DigitalLead og Computerworld, at aktiviteterne når bredt ud geografisk.

Derfor er der planlagt konferencer i Vejle og Aarhus, samt webinarer, hvor alle kan deltage.

”Samarbejdet med Computerworld er på mange måder et perfekt match, fordi vi supplerer hinanden rigtig godt indenfor en række områder, forklarer Iben Bondegaard Andersen, der er Senior Innovation Manager og Teamlead hos DigitalLead. Hun tilføjer:

”Computerworld dækker landet bredt og det gør vi også i kraft af vores fysiske lokationer og aktiviteter, der finder sted i alle Danmarks fem regioner. Vi ser frem til at skabe nogle spændende arrangementer, hvor vi kommer til at dykke ned i flere spændende emner, der har stor relevans for danske digitale virksomheder.”

Konferencer flere steder i landet

Første konference finder sted 29. maj i Horsens og handler om, hvordan man kan udnytte kunstig intelligens og digitalisering til optimering af ens virksomheds produktion.

Dernæst vil der 27. august være Cyber Summit 2024 i Aarhus, hvor der vil være fokus på cybersikkerhed. Her vil man kunne opleve oplæg fra nogle af de mest respekterede eksperter inden for cybersikkerhedsbranchen og udforske konkrete case-studier, som kan være med til at ruste ens virksomhed med vigtig viden og redskaber samt give en forståelse for relevante standarder og regulativer. Desuden vil der også blive lagt vægt på at få kortlagt det nuværende trusselsniveau.

29. oktober afholder DigitalLead og Computerworld et webinar, der undersøger anvendelsen af kunstig intelligens i virksomheder. Webinaret vil fokusere på fordele, risici og overholdelse af relevante love og regler vedrørende teknologien.

5. november vil der blive afholdt et online webinar med fokus på, hvordan man blandt andet kan bruge kunstig intelligens og såkaldt business intelligence til at reducere ens virksomheds klimaaftryk. Her vil der være flere oplæg fra relevante eksperter indenfor området. Blandt andet vil Gert H. N. Laursen, der er data delivery lead for Danske Bank, fortælle, hvordan de har søsat en storstilet datasatsning, hvilke potentialer det medfører, samt nogle af de udfordringer, de har stødt på hos Danske Bank.

Hos Computerworld ser man også frem til samarbejdet med DigitalLead, her lægger de vægt på at DigitalLead er en nøglespiller i det digitale økosystem, og at Computerworld og DigitalLead langt hen ad vejen appellerer til den samme målgruppe.

”Samarbejdet mellem os og DigitalLead giver rigtig god mening for begge parter. Sammen kan vi nå endnu længere ud til danske virksomheder og fortælle om nogle af de potentialer, som nye teknologier indeholder, så vi sammen kan løfte det digitale innovationsniveau i Danmark,” siger Maibritt Møller Bryding, der er sales director hos Computerworld.
 
Du kan se alle Computerworlds aktiviteter i deres eventkalender her: Computerworld Events
Du kan få 10% rabat på Computerworlds kurser ved at skrive ”DL” i kampagnefeltet.
Du kan se DigitalLeads kommende aktiviteter i vores kalender:
Kalender - Få ny digital viden og netværk via DigitalLeads events

”Samarbejdet med Computerworld er på mange måder et perfekt match, fordi vi supplerer hinanden rigtig godt indenfor en række områder" 

- Iben Bondegaard Andersen

For mere information

LinkedIn logo Iben Bondegaard Andersen

Iben Bondegaard Andersen

Senior Innovation Manager - Teamlead Digital Resilience
+45 20 77 16 37
iba|digitallead.dk