DigitalLead var med virksomheder til Europas førende messe for IoT: ”Hele økosystemet er her.”

DigitalLead var med en række virksomheder og organisationer på en af verdens førende messer for IoT, IOT Solutions World Congress 2024 i Barcelona. Turen bød på oplagte muligheder for at netværke med førende virksomheder og søge inspiration til nye use cases for IoT.

IOT Solutions World Congress (IOTSWC) 2024 er en af Europas førende messer for IoT-teknologier. Messen, der blev afholdt i Barcelona, samler brancheledere, teknologivirksomheder og innovatører inden for IoT for at dele ny viden og teknologi samt netværke med de mange deltagere, der kommer fra hele verden.

DigitalLead havde sammen med Nordic IoT Centre, WE BUILD DENMARK, DI Digital og CLEAN arrangeret en fælles delegationstur, hvor en række danske virksomheder deltog for både at fremvise deres løsninger, møde fremtidige partnere og se de nyeste innovationer inden for IoT.

En af dem, der var med på delegationsturen, var Sushant Pandey, stifter af virksomheden Scurid, der udvikler en platform, som sikrer enheders digitale identitet og dataintegritet i IoT-enheder og robotter.

”Hele økosystemet er her, og vi er her for at få nye forbindelser samt lære noget om, hvad der er på markedet. Det er et godt sted til at finde ud af, hvad andre laver og samtidig få feedback på ens eget produkt,” fortæller Sushant Pandey.

”Vi er her for at netværke.”

KMD, der leverer IT-løsninger og -services til både offentlige og private sektorer, var også med på turen for at finde inspiration og nye samarbejdsmuligheder.

"Vi er her for at netværke og finde inspiration til use cases. Det er vigtigt at finde relevante use cases, der giver mening,” fortæller Rasmus Åkesson, projektleder for IoT-området i KMD.

For Rasmus Åkesson har turen ikke kun budt på mødet med potentielle partnere fra udlandet, der har også været interessante samtaler mellem delegationens deltagere.

”Vi har snakket meget med de andre delegationsdeltagere. Vi skal snakke videre med flere, når vi kommer hjem,” fortæller Rasmus Åkesson.

For den danske virksomhed Aguardio, der udvikler og sælger IoT-sensorer til badeværelser, som hjælper med at reducere vand- og energiforbrug, har turen budt på nye internationale forbindelser.

”Vi har fået nye leads. Det havde vi ikke fået, hvis vi ikke var her. Vi har fået leads fra Peru, Mexico, Spanien, Frankrig og Sverige. Det har været meget givende for os at deltage på konferencen med stand,” fortæller Thomas Munch-Laursen, stifter af virksomheden Aguardio.

Uoverskueligt uden planlægning

For Sushant Pandey har det været afgørende at være med delegationen for at få det bedst mulige ud af turen. Han er blandt andet blevet klædt på i forhold til, hvem der kan være relevant for ham at møde og tale med på messen.

”Turen har været rigtig god. Planlægningen før eventet har været rigtig god, og det har forberedt os på, hvem vi skal snakke med hernede. Uden det ville det have været uoverskueligt,” siger Sushant Pandey.

Turen var arrangeret af DigitalLead, DI Digital, Foreningen Made, Nordic IoT Centre, Proptech Denmark og We Build Denmark med støtte fra Uddannelses- og Forskningsstyrelsen samt Udenrigsministeriet.

Er du interesseret i DigitalLeads fremtidige internationaliseringsaktiviteter, kan du altid kontakte vores internationaliseringsrådgiver Ajmir Safi på ajs@digitallead.dk.

”Hele økosystemet er her, og vi er her for at få nye forbindelser samt lære noget om, hvad der er på markedet. Det er et godt sted til at finde ud af, hvad andre laver og samtidig få feedback på ens eget produkt,”

- Sushant Pandey, Scurid.

For mere information

LinkedIn logo Max Kelly Thygesen

Max Kelly Thygesen

Innovation Manager
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk