Rapporter

Her kan du finde rapporter fra vores mange samarbejdsprojekter, som kan give nye indsigter og viden omkring en lang række aktuelle og forretningsrelevante problemstillinger. Opdateres løbende. 

Datadrevet og digital psykologisk forebyggelse af komplicerede sorgreaktioner

Denne rapport beskriver erfaringerne fra et samarbejdsprojekt mellem Det Nationale
Sorgcenter og Teknologisk Institut, som er finansieret af DigitalLead. 

Rapporten er lavet som inspiration til dem, der gerne vil arbejde med sociale teknologier og lave nye digitale serviceydelser inden for mental sundhed og sundhedsområdet generelt. Læs mere om projektet.

Læs afslutningsrapporten her: Muligheder med datadrevet og digital psykologisk forebyggelse af komplicerede sorgreaktioner

Guide til risikostyring

Dansk Standard har i samarbejde med Alexandra Instituttet udgivet en guide til risikostyring, som er delvist finansieret af DigitalLead. Guiden giver gode redskaber til at arbejde konkret med risikostyring i forhold til cyber- og informationssikkerhed. 

Download guiden hos Dansk Standard

Cybertruslen fra kvantecomputere

Hvordan sikrer man sig mod de kommende kvantecomputere, hvis overlegne regnekraft udfordrer de nuværende krypteringssystemer, som anvendes overalt i dag? 

Det er blevet undersøgt i et fælles forskningsprojekt mellem Niels Bohr Instituttet, DTU Physics, DTU Electro, Dansk Erhverv, IT-Branchen, IBM, KPMG og KMD. Projektet er støttet af DigitalLead og blev afsluttet i oktober 2022. 

Læs afslutningsrapporten her: Quantum-related Cybersecurity in Denmark

5G Smart Production

Hvordan oplever industrien og konsulentbranchen værdien af at have adgang til et 5G Smart Lab? Og hvordan ser økosystemet inden for 5G Smart Production ud i Øresundsregionen?

Det er blevet undersøgt i et samarbejde mellem klyngerne Mobile Heights og DigitalLead. 

Læs afslutningsrapporten her: 5G Smart Production - forundersøgelse

Connectivity og rekonfiguration i Industri 4.0

Dette projekt bidrager med ny viden om rekonfigurerbare softwaresystemer og arkitekturer, som er grundlag for at bygge softwareplatforme til Industri 4.0. 

Læs afslutningsrapporten her: Connectivity og rekonfiguration i Industri 4.0