Global Tech Trends 2022

Deltag i Global Tech Trends og bliv klogere på fremtidens banebrydende teknologier!

Her fremvises 20 revolutionerende teknologier, der allerede er ved at forandre vores verden: kvanteteknologi, industrial IoT, 6G-netværk, cybersikkerhed – og mange flere.

Konferencen er for dig, som vil vide, hvordan teknologierne kan påvirke dit forretningsområde – og hvordan du selv kan bruge dem i din strategiske udvikling.

Den arrangeres i samarbejde mellem Innovation Centre Denmark, de danske erhvervsklynger og en række interesseorganisationer.

DigitalLead er desuden faglig partner på to af dagens temasessioner:

  • 09.45 - 11.00: ”Quantum Perspectives from Global Ecosystems” med oplæg om modningen af kvanteteknologi på ledende markeder såsom München, Tel Aviv og Silicon Valley. Sessionen faciliteres i partnerskab med IT-Branchen og afsluttes med en paneldebat med fremtrædende aktører i det danske økosystem for kvanteteknologi, der vil diskutere perspektiverne i en kontekst for danske virksomheder

  • 11.15 - 12.30: "Connectivity - Global perspectives on technologies enabling the digital society" med oplæg fra Shanghai, Seoul og Tel Aviv gives perspektiver på, hvordan de nye standarder skabt af blandt andet 6G og IoT forventes at revolutionere mulighederne indenfor bl.a. GovTech og Industri 4.0. Sessionen afrundes med en dynamisk spørgerunde, hvor du kan stille spørgsmål til oplægsholderne indenfor de forskellige temaer og få besvaret direkte fra scenen

På dagen kan du altså indhente viden om markedsmodning for 20 revolutionerende teknologier, lytte og stille spørgsmål i paneldebatter og Q&A's, samt - måske vigtigst af alt - opnå de kontakter i innovationsmiljøet, der kan bringe netop din virksomhed på kurs mod fremtidens muligheder i de globale digitaliseringstrends.

Global Tech Trends løber af stablen d. 15. december 2022 i Udenrigsministeriets Eigtveds Pakhus.

Obs: når du tilmelder dig på Innovation Centre Denmark’s platform, bedes du markere, hvilke sessioner du ønsker at deltage i.

Baggrund


Med projektet Global Tech Trends har Innovation Centre Denmark indhentet beskrivelser af de mest skelsættende teknologier for hver af de syv markeder, hvor Innovationscentrene er repræsenteret. I samarbejde med TechBBQ er det blevet til platformen https://globaltechtrends.techbbq.dk/ og nu skal denne viden formidles ud til danske virksomheder til hjemtagelse og værdiskabelse.

Derfor inviterer DigitalLead, sammen med Innovation Centre Denmark og syv andre partnere i det danske økosystem for innovation, til en dagskonference hos Udenrigsministeriet med fokus på muligheder for at komme på forkant med udviklingen på disse teknologiske fokusområder.

Del på LinkedIn
15. december 2022
Kl. 09:00 - 17:30

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Ajmir Safi
+45 21 65 36 61
ajs|digitallead.dk
Andreas Møller Viskinde Greve
+45 91 37 00 57
ag|digitallead.dk
Eigtveds Pakhus Strandgade 25 D 1401 København
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

14. december 2022 kl. 16:00

Sprog

Engelsk

Arrangører

  • Danish Life Science Cluster
  • Dansk Erhverv
  • DigitalLead
  • Foreningen Made
  • Innovation Centre Denmark
  • IT-Branchen
  • State of Green
  • Udenrigsministeriet
Danish Life Science Cluster
Dansk Erhverv
DigitalLead
Foreningen Made
Innovation Centre Denmark
IT-Branchen
State of Green
Udenrigsministeriet