Nytårskur 2022

Kom med til DigitalLeads nytårskur, der afholdes online. 

Kom med til DigitalLeads online nytårskur. Vi skåler på et godt nytår og sammen ser frem mod digitalt superår i 2022 – et år som igen spår fremgang, vækst og innovation i de danske it-virksomheder. Nytårskurens program streames fra SAS Institute i København.

På Nytårskuren sætter vi fokus på Fremtidens Vidensiværksættere gennem vores Born Digital panel.

Born Digital er vores spændende panel af Generation Z iværksættere. En generation, som kom til verden samtidig med Internettet og aldrig har kendt til en tilværelse uden en mobiltelefon - og en generation for hvem kodning ikke er et fremmedsprog. Panelets medlemmer er: 

  • Kristian Scharling, Somera
  • Jonas Vognsen, partner og co-founder, IT Minds


Generation Z er ambitiøse, lader sig ikke let slå ud og har høje forventninger til sig selv. Vi møder driftige og meget succesfulde unge mennesker, der har haft hele verden som inspiration gennem digitale platforme, og som er gået benhårdt efter deres drøm. Panelet kommer til at dele, hvad de som Digital Borns har af forventninger til deres arbejdsliv og hvordan de er nået dertil, hvor de er i dag.

Panelets indspark vil blive fulgt af et oplæg  af SAS Institute  der arbejder målrettet for at rekruttere den unge 100 % digitale målgruppe. Pernille B Hertel, Director Customer Advisory, Nordics, SAS Institute og Henrik Ernlund Pedersen, Country Manager SAS Institute DK & Head of Nordic Sales Public Sector, giver et indblik i virksomhedens erfaringer med Generation Z - Hvilke forcer og udfordringer har de, og hvad kan man gøre for at rekruttere og fastholde fremtidens talenter?

Oplægsholdere

Kristian Scharling

Founder @Somera | Content marketing for B2B- og SaaS-virksomheder

  • Har gentænkt den måde, man driver virksomhed på.
  • "Hvis der ikke var nogen rammer for, hvordan man skal indrette en arbejdsplads, hvordan ville jeg så gøre det? Hvorfor SKAL man have et kontor? Hvorfor skal alle stillinger være på 37 timer?”

Jonas Vognsen

Partner og co-founder @ IT Minds | It-konsulenthus

  • Har gentænkt den måde, man starter og driver virksomhed på, så IT MInds med 220 ansatte stadig bygger på det drive og den faglige passion, man har som ung studerende.
  • ”Vi skelner ikke mellem, om du er studerende eller færdiguddannet. Vi er alle sammen ambitiøse, passionerede nørder. Samtidig har vi noget, der minder om en studiekultur med mange forskellige fællesskaber som kaffeklubber, løbeklubber og brætspilsklubber. De studerende har formet virksomhedens kultur, og det prøver vi at fastholde."

Målgruppe

Nytårskuren er åben for alle.

Del på LinkedIn
27. januar 2022
Kl. 15:00 - 16:15

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Online (Zoom)
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

26. januar 2022 kl. 12:00

Afmeldingsfrist

26. januar 2022 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
SAS INSTITUTE A/S

Oplægsholdere

LinkedIn logo Henrik Ernlund Pedersen

Henrik Ernlund Pedersen

Country Manager Denmark & Head of Public Sales Nordic
SAS Institute
LinkedIn logo Jonas Vognsen

Jonas Vognsen

Partner & Co-founder
IT Minds
LinkedIn logo Kristian Scharling

Kristian Scharling

Founder | Content marketing for B2B- og SaaS-virksomheder
Somera ApS
LinkedIn logo Pernille B. Hertel

Pernille B. Hertel

Director Customer Advisory, Nordics
SAS Institute

Relaterede events