AI: ChatGPT - Fra hype til realitet: Aarhus

Dette er en enestående chance for at dykke ned i det fascinerende univers af Generativ AI, få førstehåndserfaring med ChatGPT, og undgå juridiske faldgruber. Bliv opdateret med den nyeste viden og få praktiske tips og tricks til at udnytte AI's potentiale til at drive din virksomheds succes.

Du vil høre om:

  • Introduktion til AI og hybrid intelligens og hvad fremtiden bringer
  • Hvilke AI værktøjer er der og hands-on med ChatGPT
  • Generative AI - hvordan holder du styr på de juridiske risici, når du tager det i brug i forretningen

Jacob Sherson, Professor ved Aarhus Universitet, vil starte med at give en let tilgængelig, hands-on introduktion til de nye teknologier og introducere begrebet hybrid intelligens, der er designet til at sikre, at teknologier gør os stærkere.

Det var jo som bekendt i 2023, hvor kunstig intelligens for alvor gjorde sit indtog i mange menneskers dagligdag med bl.a. ChatGPT. Udviklingen er kulmineret netop nu, fordi kunstig intelligens inden for de sidste par år på en række felter, som tekst- og billedgenkendelse, er kommet op på siden af, og i nogle tilfælde overhalet, menneskelige evner. Med en kort kommando kan vi nu generere komplekse tekster, billeder og snart videoer, præsentationer og hjemmesider. Men hvordan stiller det behovet for menneskelig intelligens og kreativitet i fremtiden?


Efterfølgende vil Maria Skjærven, Founder af FutureScouts, dykke ned i de praktiske aspekter af AI. Med over 20 års erfaring i at formidle mellem teknologi og forretning, vil Maria gøre os bekendt med de forskellige AI-værktøjer, der er tilgængelige, og hvordan de kan anvendes i en virksomhedssammenhæng. Hendes hands-on session med ChatGPT vil give dig konkrete tips og tricks til at implementere og anvende i din virksomhed.

Derudover vil Kristian Storgaard, Advokat og Partner hos Kromann Reumert, navigere os gennem de juridiske udfordringer og risici ved brug af AI. Lær, hvordan du kan beskytte din virksomhed og være i overensstemmelse med lovgivningen, når du integrerer AI-værktøjer.

Vores masterclass er meget mere end blot foredrag. Det er en dag med læring, praktisk erfaring, og en gylden chance for at netværke med ligesindede som har interesse i Generativ AI. Uanset om du allerede har integreret AI i din virksomhed, eller er nysgerrig efter at udforske dens potentiale, vil denne dag berige dit perspektiv og udstyre dig med praktiske færdigheder.

Deltag og omsæt AI-hypen til realitet for din virksomhed.

Eventet afholdes også i Aalborg, København og Vojens.


Medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

PROGRAM

Kl. 8.30-9.00 Indtjekning & Netværk med Kaffe/Te og en croissant 

Kl. 9.00 Velkomst ved DigitalLead & TechCircle


  • Jacob Sherson, professor ved Aarhus Universitet, Founding Director of Center for Hybrid Intelligence og TedX speaker: Kunstig intelligens”, - bli´r vi klogere, eller skal vi frygte det!
  • Maria Skjærven, Founder af FutureScouts: Hvilke AI værktøjer er der og hands-on med ChatGPT
  • Kristian Storgaard, Advokat og Partner, Kromann Reumert: Generative AI - hvordan holder du styr på de juridiske risici, når du tager det i brug i forretningen?

Kl. 12.15 Tak for i dag!

Målgruppe

Denne Masterclass er skræddersyet til virksomhedsledere, iværksættere og medarbejdere, der ønsker at dykke ned i den nyeste viden inden for Generativ AI og erhverve sig tips og tricks til effektiv brug af ChatGPT. Uanset om du allerede har erfaring med AI eller er helt ny inden for området, vil denne Masterclass give dig en dybere forståelse af AI's potentiale og dets konkrete anvendelse i en virksomhedssammenhæng.

Del på LinkedIn
28. september 2023
Kl. 08:30 - 12:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
Navitas: INCUBA Pier Venue Inge Lehmanns Gade 10 8000 Aarhus
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

27. september 2023 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

27. september 2023 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
  • TechCircle
Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse (Logo til web)
Den Europæiske Union (LOGO til web)
DigitalLead
TechCircle

Oplægsholdere

LinkedIn logo Jacob Sherson

Jacob Sherson

Professor, Founding Director of Center for Hybrid Intelligence og TedX speaker
AU - Aarhus Universitet
LinkedIn logo Kristian Storgaard

Kristian Storgaard

Advokat og Partner
Kromann Reumert
LinkedIn logo Maria Skjærven

Maria Skjærven

Ejer af FutureScouts
FutureScouts