AI: ChatGPT – Fra Hype til Realitet: Vojens

Dette er en enestående chance for at dykke ned i det fascinerende univers af Generativ AI, få førstehåndserfaring med ChatGPT, og undgå juridiske faldgruber. Bliv opdateret med den nyeste viden og få praktiske tips og tricks til at udnytte AI's potentiale til at drive din virksomheds succes.

Du vil høre om:

  • Introduktion til Kunstig intelligens og hvad fremtiden bringer
  • Hvilke AI værktøjer er der og hands-on med ChatGPT
  • Generative AI - hvordan holder du styr på de juridiske risici, når du tager det i brug i forretningen


Masterclassen vil begynde med forsker Christina Rehmeier, Adjunkt ved UCL Vejle, som vil tage os med på en oplysende rejse gennem kunstig intelligens' verden og dens fremtidige muligheder. Hun vil give dig en solid grund til at forstå de transformative ændringer, som AI bringer.

Derefter vil vi dykke ned i de praktiske aspekter af AI med Maria Skjærven, Founder af FutureScouts. Med over 20 års erfaring i at formidle mellem teknologi og forretning, vil Maria gøre os bekendt med de forskellige AI-værktøjer, der er tilgængelige, og hvordan de kan anvendes i en virksomhedssammenhæng. Hendes hands-on session med ChatGPT vil give dig konkrete tips og tricks til at implementere og anvende i din virksomhed.

Herefter vil Kristian Storgaard, Advokat og Partner hos Kromann Reumert, navigere os gennem de juridiske udfordringer og risici ved brug af AI. Lær, hvordan du kan beskytte din virksomhed og være i overensstemmelse med lovgivningen, når du integrerer AI-værktøjer.

Til sidst vil Gitte AlberenProjektkoordinator - Data for All, Vejle Erhverv, fortælle om hvordan man kan bruge ChatGPT til at skabe værdi i form af indsigter, fra en Design Thinking workshop - hvor datagrundlaget er udsagn skrevet på Post-It’s, lydfiler og billeder af prototyper bygget i LEGO® klodser?

Vores masterclass er meget mere end blot foredrag. Det er en dag med læring, praktisk erfaring, og en gylden chance for at netværke med ligesindede som har interesse i Generativ AI. Uanset om du allerede har integreret AI i din virksomhed, eller er nysgerrig efter at udforske dens potentiale, vil denne dag berige dit perspektiv og udstyre dig med praktiske færdigheder.

Bliv inspireret, bliv opdateret, og bliv forberedt til fremtiden med vores Masterclass i AI.

Tilmeld dig vores masterclass og omsæt AI-hypen til realitet for din virksomhed.

Eventet afholdes også i Aalborg, Aarhus og København.Medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Program

Kl. 8.30-9.00 Indtjekning & Netværk med Kaffe/Te/Morgenbrød

Kl. 9.00 Velkomst ved DigitalLead & Erhvervshus Sydjylland

Christina Rehmeier, Adjunkt v/datamatikeruddannelsen UCL Vejle. Forsker i AI og IT-sikkerhed: AI intro - work smarter, not harder. Indhold: Introduktion til Kunstig intelligens og hvad fremtiden bringer, særligt fokus på ChatGPT og hvilke ændringer, som AI bringer med sig.

Maria Skjærven, Founder af FutureScouts: Hvilke AI værktøjer er der og hands-on med ChatGPT

Kristian Storgaard, Advokat og Partner, Kromann Reumert: Generative AI - hvordan holder du styr på de juridiske risici, når du tager det i brug i forretningen?

Gitte Alberen, Projektkoordinator - Data for All, Vejle Erhverv: Fra Design Thinking til data ved brug af ChatGPT.

Kl. 12.00 Tak for i dag!

Målgruppe

Denne Masterclass er skræddersyet til virksomhedsledere, iværksættere og medarbejdere, der ønsker at dykke ned i den nyeste viden inden for Generativ AI og erhverve sig tips og tricks til effektiv brug af ChatGPT. Uanset om du allerede har erfaring med AI eller er helt ny inden for området, vil denne Masterclass give dig en dybere forståelse af AI's potentiale og dets konkrete anvendelse i en virksomhedssammenhæng.

Del på LinkedIn
26. september 2023
Kl. 08:30 - 12:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
No-show gebyr
kr. 500,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Randi Villebro Jørgensen
+ 45 22 35 16 16
rvj|digitallead.dk
Erhvervshus Sydjylland Billundvej 3 6500 Vojens
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

25. september 2023 kl. 15:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

25. september 2023 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
  • Erhvervshus Sydjylland
DigitalLead
Erhvervshus Sydjylland
Futurescouts
Kromann Reumert

Oplægsholdere

LinkedIn logo Christina Rehmeier

Christina Rehmeier

Adjunkt
UCL Erhvervsakademi & Professionshøjskole S/I
LinkedIn logo Kristian Storgaard

Kristian Storgaard

Advokat og Partner
Kromann Reumert
LinkedIn logo Maria Skjærven

Maria Skjærven

Ejer af FutureScouts
FutureScouts