Cyber Community Collider x København

DigitalLead præsenterer i samarbejde med BLOXHUB denne Cyber Community Collider, med fokus på brobygning mellem brancher indenfor cybersikkerhed.


Cyber Community Collider er et uformelt netværksarrangement for alle der arbejder med, og har interesse, i organisationens cybersikkerhed.

Der er mulighed for at indhente ny faglig viden på et relevant cybersikkkerhedsområde og udbygge netværk til ligesindede på tværs af brancher, mens du tager en velfortjent forfriskning ovenpå arbejdsdagen.

Arrangementet starter kl 15.00 med forfriskning og uformel dialog, inden vi fra 15.30 byder velkommen og præsenterer oplæg fra Dea Lillelund, der er ekspert i forandringsledelse indenfor cybersikkerhed. Dea vil dele sine indsigter og praktiske råd om, hvordan man effektivt kan implementere forandringer i en organisation for at forbedre cybersikkerheden.

Efter oplægget er der plads til diskussion og åbent netværk, hvor du kan prøve brætspillet Hackador og der er mulighed for at levere en pitch-on-a-box i Arenaen for andre deltagere.

Medfinansieret af Industriens Fond

IndustriensFond_logo_BLACK_RGB (1)

15:00 - 15:30: Velkomst & Forfriskninger


15:30 - 15:35: Præsentation af tema og dagsorden for eftermiddagen.


15:45 - 16:30: Oplæg ”Ledelsens rolle i cybersikkerhed: forandring til det bedre” – Dea Lillelund, specialist i organisation og ledelse


16:30 - 16:45 Netværkspause


16:45 – 17:45: Åbne eftermiddagsaktiviteter

 - Mulighed for at spille cybersikkerhedsbrætspillet ”Hackador” – afprøv virksomhedens cybermodenhed

 - Mulighed for at levere en pitch-on-a-box af produktdemoer, udfordringer eller lignende indenfor cybersikkerhed


18:00: Tak for i dag

Hvem er arrangementet for?

Alle er velkomne, uanset om du er en startup, virksomhed, forsker, offentlig institution, CISO, CEO, rengøringspersonale, filosof eller noget helt andet. Så længe du er interesseret i teknologi og cybersikkerhed, så er Cyber Community Collider en oplagt måde at udbygge netværk og viden på.

Del på LinkedIn
6. december 2023
Kl. 15:00 - 18:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Andreas Møller Viskinde Greve
+45 91 37 00 57
ag|digitallead.dk
BLOXHUB Arena & Members Lounge Bryghusgade 8 1473 København
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

6. december 2023 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DigitalLead
  • Foreningen BLOXHUB
DigitalLead
Foreningen BLOXHUB

Dea Lillelund, specialist i organisation og ledelse, herunder forandringsledelse med afsæt i implementering af informations-, it- og cybersikkerhed. Jeg fokuserer på topledelsen og bestyrelsens rolle i informations- og cybersikkerhed, herunder særligt de strategiske drivere.

LinkedIn logo Dea Lillelund

Dea Lillelund

Rådgiver
IO Consult