Fokusnetværk: Digital Forretningsudvikling Møde 2 - Aarhus

Forretningsudviklingschef, business developer, strategichef eller på anden måde interesseret i at skabe nye forretningsmuligheder gennem samarbejder og nye indsigter i anvendelsen af digital teknologi? Følg med her for at se hvad der skal ske til vores 2. netværksgruppemøde i digital forretningsudvikling i samarbejde med Combine A/S.

Fokusnetværket er et værdiskabende forum, hvor ledere og ansatte kan udveksle erfaringer og bidrage til den digitale udvikling af deres virksomheder. Særligt evnen til at kombinere digital strategi, teknologi og organisatorisk udvikling bliver omdrejningspunkt. Gennem dialog og erfaringsdeling anskuer vi vores virksomheder med digitale briller og udforsker mulighederne for digital transformation. Vores mål er at skabe et inspirerende og fortroligt miljø, hvor deltagerne kan udvikle indsigter, udveksle bedste praksis og opbygge et stærkt netværk.

Sæsonen bliver skudt i gang ved  kick-off-mødet den 31. august 2023.

Format

  • Der afholdes 4 fysiske møder om året
  • Der vil være max. 25 deltagere i netværket.
  • Møderne afholdes på skift hos medlemmer af netværket.

Tilmelding

Tilmelding gælder hele sæsonen á 4 møder. Tilmed dig til fokusnetværket gennem  kick-off mødet.

Deltagergebyr
Medlemmer af DigitalLead: gratis (der kan deltage 1 medarbejder gratis pr. medlemsvirksomhed pr. netværk. Yderligere medarbejdere kan deltage til halv pris). Øvrige: DKK 5.000 ex. moms.Medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

EU LOGO (7)

DEB-logo_cmyk

Program

Møde 2 – d. 26. oktober

  • Tema: Bygge videre på grundlaget - Udforskning af innovative forretningsmodeller, bæredygtighed, kunstig intelligens og andre relevante emner inden for digital forretningsudvikling.
  • Deltagerinddragelse: TBA


Møderækken er designet til at imødekomme både de centrale temaer inden for digital forretningsudvikling og de specifikke ønsker og behov fra deltagerne i netværket.

Målgruppe

Netværket henvender sig specifikt til ledere og ansatte i virksomheder, der arbejder med/ønsker at styrke deres digitale forretningsudvikling og videreudvikle deres kompetencer inden for digital transformation, forretningsudvikling og ledelse heraf.

Del på LinkedIn
26. oktober 2023
Kl. 09:00 - 12:00
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
TBA Aarhus
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

23. oktober 2023 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • Combine A/S
  • DigitalLead
Combine A/S
DigitalLead