Sådan får du succes med at implementere IoT

På webinaret vil vi introducere IoTBee projektet og hører om teknologien bag, nemlig IoT og hvilke fordele der kan være i dataopsamling. Der vil blive præsenteret konkrete eksempler både fra udviklere og virksomheder, der har haft succes med deres IoT projekter. Udover det vil vi vende problematikker, og hvordan man sikrer sig vellykkede implementeringer.

Udvikling af kundespecifikke IoT løsninger er dyre, tidskrævende og risikofyldte. Microsoft estimerer at 30 % af alle IoT implementeringer fejler. Dette ønsker Iotbee at ændre, via et modulært opbygget online bestillings- og produktionssystem, som muliggøre kundespecifikke IOT-løsninger, uden påkrævet tekniske kompetencer. IoTBee har under DigitalLead forløbig udviklet et modulært elektronisk produkt, som kan konfigureres online, via vores backend. Dette giver virksomheder værktøjerne til selv at bygge deres egne IoT produkter, hvor de kan få dem leveret inden for få uger og hermed starte dataopsamlingen fra dag 1.

Under webinaret ønsker IoTBee at belyse positive og negative sider af IoT udvikling, og hvorfor det stadig kan være en stor udfordring at gennemføre for mange virksomheder. Formålet med webinaret er at dele viden og erfaringer, så vi kan bidrage til flere IoT succeser i fremtiden. Vi har inviteret vores kunder og partnere til et oplæg om deres erfaringer med IoT.

StaySeat
StaySeat leverer varmehynder til caféer og restauranter, som et alternativ til de energi ineffektive varmelamper. Deres mål er potentielt at spare verdenen for udledning af mange tons CO2. StaySeat ønsker at implementere IoT i deres hynder, så de kan sælge smart-hynder til deres kunder. Ved at opsamle dataene fra hynderne, kan restaurent og café ejere få et bedre overblik over deres kunders forbrug og behov. Iotbee har leveret en løsning til StaySeat, som nemt kan kobles til deres eksisterende hynder.

Guldager
Guldager leverer vandbehandlingsløsninger. I dette projekt har Guldager deltaget som test kunde. Guldager ønsker at implementere IoT for at fremme den grønne omstilling i firmaet samt drage fordel af de potentielle økonomiske besparelser der vil opstå ved en forøget digitalisering af virksomheden. Under projektet har Guldager med hjælp fra Iotbee digitaliseret deres vandfiltre. Filtrene skal skiftes når X liter er løbet igennem. Ved implementering af IoT kan Guldager monitorere forbruget off-site. Det giver dem mulighed for at planlægge deres ruter mere optimeret og skifte filtre i samme område på samme tid. Herved sparer de både tid, CO2 og giver deres kunder en bedre oplevelse. Guldager har testet IoT ved brug af Iotbee’s modulære design, som kan retro-fittes ind i deres eksisterende.

Alle ovenstående projekter er opbygget i IoTBees modulære system, for at teste brugbarheden.
Læs mere om projektet IoTBee herMedfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse


EU LOGO (7)

DEB-logo_cmyk

Program

09.00      Velkommen v. DigitalLead

09.05      Hvad er IoT og 7 Gode råd når du går i gang med IoT

09.15      Introduktion til IoTbee projekt og samarbejdet med StaySeat, Guldager og SmartWell

09.40      StaySeat vil holde et kort oplæg om hvad IoT kan gøre for deres virksomhed, og hvordan projektet med Iotbee er forløbet.

09.50      Guldager vil holde et kort oplæg med fokus på deres erfaring med IoT. De vil belyse deres tidligere IoT projekter, og hvilke udfordringer de har båret med sig – og hvorfor de ønsker selv at kunne til dels styre udviklingen af deres IoT løsninger i fremtiden.

10.00      Teknologien bag v. Force Technology.
Force Technology har mange års erfaring med IoT udvikling, og vil i forbindelse med webinaret dele dos’ and donts’, hvis man som virksomhed er på vej ind i et nyt IoT udviklingsforløb.

10.20      Spørgsmål og tak for i dagDel på LinkedIn
14. februar 2023
Kl. 09:00 - 10:30

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Maria Ljunggren Thoudahl
+45 22 66 01 23
mlb|digitallead.dk
Online
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

14. februar 2023 kl. 23:55

Sprog

Dansk

Arrangører

  • Stærke ApS

Oplægsholdere

LinkedIn logo Jeppe Mariager-Lam

Jeppe Mariager-Lam

Senior Technical Project Manager
SmartBrønd ApS
LinkedIn logo Jon Sødergreen

Jon Sødergreen

CEO
StaySeat ApS
LinkedIn logo Kasper Stens Honoré

Kasper Stens Honoré

Specialist Ingeniør
Force Technology
LinkedIn logo Oline Stærke

Oline Stærke

Founder
Acembee ApS (IoTBee ApS)
LinkedIn logo Thomas Vartou

Thomas Vartou

Area Sales & Support Manager
Guldager A/S