KMD INSIGHT 23: Fremtidens organisation er ikke bare digital – den er datadrevet

Er du med til at sætte retningen i jeres datadrevne agenda, eller er du fagligt interesseret i arbejdet med digital transformation? Vil du gerne udnytte de nye muligheder, der opstår i samspillet mellem mennesker, data og organisation for ultimativt at træffe bedre beslutninger - Så er KMD Insight ’23 noget for dig.

Konferencier Heidi Frederikke guider dig sikkert gennem dagen, der vil være spækket med faglige oplæg, indsigtsrige diskussioner og et smugkig ind i fremtidens muligheder med data.

KMD INSIGHT ’23 er en totaloplevelse for jer i den dataambitiøse organisation, som enten allerede udnytter data meget og vil blive endnu bedre eller for jer, der først lige er startet på rejsen.

Konferencen eksekveres gennem fem faglige spor med tilhørende oplæg, hvor arbejdet med data formidles og bearbejdes fra forskellige perspektiver:

  1. Accelerér den grønne omstilling med energieffektive bygninger.
  2. Sådan kommer vi i mål med at anvende kunstig intelligens.
  3. Fokus på medarbejdere som den stærkeste ressource.
  4. Datainformeret ledelse: Hvordan kommer vi fra data til handling?
  5. Bedre sammenhæng og styring gennem data og digitalisering i kommunen.

Ud over de faglige spor kan du også glæde dig til at høre:

  • Paneldebat med overskriften "Kan data anvendes som katalysator for samspil i bæredygtighedsstrategier på tværs af brancher og organisationer?". Debatten føres som en interaktiv data-date mellem KMDs Vice President, Christian Binggeli, PhD fellow ved CBS Sustainability og en del af 2030-panelet, Rikke Rønholt samt bestyrelsesformand for CONCITO, Connie Hedegaard.

  • Keynote speak med journalist og førende ekspert i digitale trends og teknologier, David Guldager. David Guldager afholder keynote speak om fremtidens muligheder med data indenfor den grønne omstilling under overskriften ”Digitale trends indenfor grøn omstilling”.

  • Keynote speak med forperson for FN-forbundet og tidligere særlig rådgiver for generalsekretær António Guterres, Jens Christian Wandel. Jens Christian Wandel fortæller om, hvordan data spiller en central rolle i den grønne omstilling, hvad der kan gøres, hvad der ikke skal gøres og så inspirerer han til handling i tråd med FN’s 17 Verdensmål.

Find det fulde program her: https://event.kmd.dk/kmd-insight-2022/programMedfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Del på LinkedIn
1. februar 2023
Kl. 08:00 - 22:00

Priser

Medlem
kr. 499,-
Ikke-medlem
kr. 499,-
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
FÆNGSLET i Horsens Fussingvej 8 8700 Horsens 
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

18. januar 2023 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

18. januar 2023 kl. 12:00

Arrangører

  • KMD