V2 Security 2023

V2 Security 2023 - Danmarks største messe om cybersikkerhed og databeskyttelse

Er du klar til at tage din it-sikkerhed til det næste niveau? Vil du lære fra de bedste og netværke med andre ligesindede? Så skal du være med på V2Security, Danmarks største event om it-sikkerhed, compliance og privacy.

I år byder Version2 endnu engang it-ansvarlige og -specialister velkommen til to spændende dage i København med 100+ seminarer, 80 udstillere og mere end 3.500 deltagere, der mødes for at blive opdateret på den nyeste viden om it-sikkerhed, cloudløsninger, compliance og ny teknologi. Her vil du kunne møde banebrydende lokale og internationale eksperter, som vil fylde scenerne med inspirerende oplæg.

I år kan du bl.a. møde:

  • Max Schrems (noyb)
  • Thomas Grane (Matas)
  • Mikko Hyppönen (WithSecure)
  • Louise Hahn (European Energy A/S)
  • Daniel Aldstam (GlobalConnect)

DigitalLead er selvfølgelig repræsenteret på årets cyber messe med en flot stand, hvor du naturligvis kan netværke med vores Cyber Hub team over en kop kaffe. Derudover står vi også for V2 Security' StartUp Area, hvor du har mulighed for at møde fremtidens Cyber StartUps og ScaleUps.

I samarbejde med European Cyber Security Organisation (ECSO), så afholder vi en højaktuel paneldebat, hvor der drøftes om relevansen af europæiske cybersikkerhedsløsninger og deres rolle med hensyn til at sikre sikkerheden og modstandsdygtigheden af digitale infrastrukturer i Europa. Eksperter fra den offentlige og private sektor vil udveksle deres viden og finde frem til praktiske måder at støtte udviklingen og væksten i den europæiske cybersikkerhedsindustri på.

Denne session afholdes om torsdagen d. 11. kl. 11.00-11.35.

Vi ses i Øksnehallen den 10.-11. maj.Medfinansieret af Industriens Fond

Industriens logo til bevilling (1)
Del på LinkedIn
10. - 11. maj 2023
Kl. 09:00 - 17:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

10. maj 2023 kl. 09:00

Sprog

Dansk

Arrangører