Webinar: Boost konkurrenceevnen med Cybersikkerhed

Danmark hører til blandt verdens førende i brug af teknologi og digitale løsninger. Desværre er cybersikkerheden ikke helt fulgt med, og særligt SMV’erne er sårbare. Næsten hver fjerde mindre virksomhed blev ramt af hackerangreb sidste år.

Stærke kompetencer inden for cybersikkerhed er afgørende for at beskytte vores vitale, kritiske infrastrukturer, systemer og data. Men øget fokus på cybersikkerhed kan også booste virksomhedens konkurrenceevne. Det viser en rapport fra Industriens Fond.

Udover at øge virksomhedens forsvar mod IT-kriminelle, kan en virksomhed, der arbejder aktivt med cybersikkerhed også opleve er række andre fordele, som at blive mere digital, få effektiviseret forretningen og få et bedre overblik over virksomheden. Desuden er SMV’er, der har implementeret en effektiv cybersikkerhedsstrategi mere tilbøjelige til at opleve øget omsætning, større markedsandele og bedre kundetilfredshed end SMV’er, der ikke har implementeret en sådan strategi.

Deltag i webinaret, bliv klogere på cybersikkerhed og hør, hvordan I kan bruge cybersikkerhed som et konkurrenceparameter, der differentierer jer fra jeres konkurrenter og øger jeres konkurrenceevne.

Du kommer blandt andet til at høre Nadika Bulathsinhala præsentere resultaterne fra Industriens Fonds Cyberbarometer 2022 og fortælle om, hvordan man som virksomhed allerede i dag kan starte sin cybersikkerhedsrejse.

Del på LinkedIn
26. april 2023
Kl. 09:00 - 10:30

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 22 76 44 21
aok|digitallead.dk
Online

Tilmeldingsfrist

25. april 2023 kl. 12:00

Afmeldingsfrist

25. april 2023 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
  • IDA - Ingeniørforeningen I Danmark
  • DIREC
DigitalLead
DIREC
Ida Ingeniørforeningen I Danmark

Oplægsholdere

LinkedIn logo Nadika Bulathsinhala

Nadika Bulathsinhala

Projektleder
Industriens Fond
LinkedIn logo Per-Henrik Nielsen

Per-Henrik Nielsen

CEO
Timelog A/S
LinkedIn logo Tawfiq Alashoor

Tawfiq Alashoor

Assistant Professor
CBS - Copenhagen Business School