CoWelder ERFA gruppe - AddSmart

Dette er fokusnetværket vedrørende svejserobotter (Co-welding robotter). Fokusnetværket er særlig relevant for virksomheder, som har/overvejer at tage svejserobotter i anvendelse eller som har interesse i at være up-to-date på området og ønsker mulighed for sparring om anvendelsesmulighederne.


Netværket er en del af AddSmart projektet, som understøtter produktionsvirksomheders digitale udvikling med henblik på at øge produktiviteten.


Netværket fungerer som et fortroligt forum, hvor man bl.a. får mulighed for at:

  • diskutere faglige relevante emner og problemstillinger med andre fageksperter – samt evt. at få konkrete input og sparring på disse
  • dele idéer, konkrete cases og løsninger
  • blive inspireret af metoder, processer og cases
  • få nye professionelle bekendtskaber.


Co-Welderen er tænkt som svejse-medarbejderens assistent/medhjælper, så medarbejderen selv finder passende opgaver/delopgaver og programmerer co-welderen. Ved små serier kan co-welderen sættes op, så en medarbejder uden svejsekompetencer kan passe den. Herved kan svejsespecialisten frigøres til mere komplicerede opgaver, og samtidig kan der opnås en høj og ensartet kvalitet. Robotten kræver ingen afskærmning på grund af bevægelser, kun for lysbuen, som ved manuel svejsning.

Del på LinkedIn
7. februar 2024
Kl. 15:00 - 17:00
Peter Møller
+45 42 61 69 60
pm|digitallead.dk
Migatronic Automation Knøsgårdvej 112 9440 Aabybro
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

2. februar 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead