Fokusnetværk: Digital Forretningsudvikling Møde 4 - Aalborg

Forretningsudviklingschef, business developer, strategichef eller på anden måde interesseret i at skabe nye forretningsmuligheder gennem samarbejder og nye indsigter i anvendelsen af digital teknologi? Følg med her for at se hvad der skal ske til vores 4. netværksgruppemøde i digital forretningsudvikling i samarbejde med Combine A/S.

Fokusnetværket er et værdiskabende forum, hvor ledere og ansatte kan udveksle erfaringer og bidrage til den digitale udvikling af deres virksomheder. Særligt evnen til at kombinere digital strategi, teknologi og organisatorisk udvikling bliver omdrejningspunkt. Gennem dialog og erfaringsdeling anskuer vi vores virksomheder med digitale briller og udforsker mulighederne for digital transformation. Vores mål er at skabe et inspirerende og fortroligt miljø, hvor deltagerne kan udvikle indsigter, udveksle bedste praksis og opbygge et stærkt netværk.

Sæsonen bliver skudt i gang ved kick-off-mødet den 28. august 2023.

Format

  • Der afholdes 4 fysiske møder om året.
  • Der vil være max. 25 deltagere i netværket.
  • Møderne afholdes enten ved Novi eller på skift hos medlemmer af netværket.

Tilmelding

Tilmelding gælder hele sæsonen á 4 møder. Tilmed dig til fokusnetværket gennem kick-off mødet.

Deltagergebyr
Medlemmer af DigitalLead: gratis (der kan deltage 1 medarbejder gratis pr. medlemsvirksomhed pr. netværk. Yderligere medarbejdere kan deltage til halv pris). Øvrige: DKK 5.000 ex. moms.Medfinansieret af Den Europæiske Union og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

EU LOGO (7)

DEB-logo_cmyk

Program

Møde 4 - d. 30. januar 2024

  • Tema: Opsamling og fremtidig fokus - Opsamling af læring og resultater fra tidligere møder samt identifikation af fokusområder og muligheder for videreudvikling inden for digital forretningsudvikling.
  • Deltagerinddragelse: TBA


Møderne er designet til at imødekomme både de centrale temaer inden for digital forretningsudvikling og de specifikke ønsker og behov fra deltagerne i netværket.

Målgruppe

Netværket henvender sig specifikt til ledere og ansatte i virksomheder, der arbejder med/ønsker at styrke deres digitale forretningsudvikling og videreudvikle deres kompetencer inden for digital transformation, forretningsudvikling og ledelse heraf.

Del på LinkedIn
7. februar 2024
Kl. 09:00 - 12:00
Novi Niels Jernes Vej 9220 Aalborg
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

25. januar 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

26. januar 2024 kl. 12:00

Arrangører

  • Combine A/S
  • DigitalLead
Combine A/S
DigitalLead