Medlemsbesøg hos eCo Solutions, SoftTeams og DIGI-EYE

Få viden, inspiration og netværk med besøg hos vores medlemmer.

DigitalLead byder dig velkommen til en serie af medlemsbesøg, hvor du kan se, hvad der sker bag kulissen hos nogle af de mest interessante digitale virksomheder og videnspartnere i branchen.

Det er en unik mulighed for dig for at lære fra nogle af de dygtigste i branchen, og er samtidig en god mulighed for at styrke dit professionelle netværk.

Hvert besøg fokuserer på et specifikt emne, der afspejler, hvordan forskellige virksomheder og videnspartnere arbejder med digital innovation. Du vil få inspirerende præsentationer, rundvisninger og muligheden for at deltage i diskussioner, som giver dig indsigt i spændende emner, der er relevante for dig.


Program

10:00 Velkomst v/ Senior Innovation Manager, Randi Villebro, DigitalLead

 • Randi Villebro byder velkommen og introducerer kort dagens program, dets formål, og hvordan DigitalLead støtter virksomheder på deres digitale rejse gennem projekter, netværk, og arrangementer i 2024.

10:15 Casestory om hvilke muligheder iværksættere har med et iværksætterprogram og hvordan man får mest muligt ud af det. Mød DIGI EYE ApS.

 • DIGI EYE deler deres historie om udviklingen og innovationen af augmented reality teknologien i gennem iværksætterprogrammet Beyond Beta, hvilket har accelereret deres vækst. Dette oplæg giver indsigt i de strategier, der kan anvendes af nye virksomheder i det digitale landskab, og som imødekommer moderne forbrugeres behov.

10:45 Innovationsfremme og rollen som ambassadør i en klyngeorganisation. Mød eCo Solutions ApS.

 • eCo Solutions deler deres engagement i bæredygtighed og ESG (Environmental, Social, and Governance) og hvordan dette har været nøglen til at fremme innovation og bæredygtig udvikling. De vil illustrere, hvordan virksomheder kan udnytte digitalisering til at opnå ESG-mål og dermed skabe værdi for både virksomheden og samfundet. De vil desuden diskutere vigtigheden af og værdien ved at være ambassadør for innovation indenfor deres felt.

11:15 Data i forhold til trivsel. Mød SoftTeams A/S

 • Hvor digital er jeres trivselsarbejde? SoftTeams vil vise, hvordan man, gennem aktuel og konkret data, kan arbejde med trivsel i dagligdagen og skabe vedvarende forandringer for en bedre trivsel for medarbejder og leder. Trivsel kan aflæses i sygestatistikken, fastholdelsesraten og på bundlinen.

12:00 Tak for i dag og netværk

 • Afslutningsvis vil der være en mulighed for at netværke med virksomhederne, DigitalLead og andre deltagere, udveksle ideer, og diskutere dagens indlæg yderligere. Dette er en god mulighed for at bygge relationer og opbygge potentielle partnerskaber.

Medlemsbesøget er for dig..

Der er interesseret i digital innovation og digitale produkter, og som søger ny viden og netværk. Med medlemsbesøgene vil der være noget for alle, uanset om du er:


 • Virksomhedsleder: På udkig efter inspiration til nye digitale initiativer eller forretningsmodeller.
 • Teknologiudvikler: Der er interesseret i de seneste teknologiske gennembrud og deres praktiske anvendelser.
 • Forretningsudvikler: På jagt efter nye veje til at drive virksomhedens vækst og konkurrenceevne, blandt andet via procesoptimeringer, innovative forretningsmodeller og digitale løsninger.
 • Marketing- og Salgsprofessionel: Der søger indsigt i, hvordan digital innovation kan forbedre kundeoplevelser og drive vækst.
 • Forsker eller Akademiker: Der ønsker at forbinde teori med praksis gennem direkte eksempler på digital innovation.
Del på LinkedIn
13. september 2024
Kl. 10:00 - 12:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Randi Villebro Jørgensen
+ 45 22 35 16 16
rvj|digitallead.dk
Nørre Havnegade 43 6400 Sønderborg
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

10. april 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

 • DIGI-EYE ApS / Farmer's Window Drift ApS
 • DigitalLead
 • eCo Solutions ApS
 • SoftTeams A/S
DIGI-EYE ApS
DigitalLead
eCo Solutions ApS
SoftTeams A/S