AI Nordjylland: Ansvarligt brug af AI

Møde 3: Ansvarligt Brug af AI


Som en opfølger på vores AI Nordjylland konference, følger her en mødeserie på tre møder, hvor vi dykker ned i nogle mere specifikke områder inden for AI. Møderne er en kombination af forskeroplæg samt virksomhedsoplæg, så du både får indsigt i den nyeste forskning og praktiske anvendelser. Der vil også være rig mulighed for at netværke med andre nordjyske virksomheder, der også leder efter nye muligheder med AI.


Hvad kan du forvente på tredje møde?

  • Få indsigt i "Ansvarlig AI": Forstå det grundlæggende i ansvarligt brug af AI, og hør, hvad bias i AI systemer betyder, og få indsigt i, hvordan du kan sikre, at din brug af data er etisk og gennemsigtig.
  • AI og mennesker - et godt makkerpar: Find ud af, hvordan AI kan hjælpe mennesker med at træffe bedre beslutninger, og se eksempler på, hvordan AI og mennesker kan arbejde sammen på en smartere måde.
  • Forstå de nye regler for AI: Få et overblik over de juridiske rammer for AI, herunder EU's AI Act og hør, hvad det kommer til at betyde for din virksomheds brug af AI.
  • Netværksmuligheder: Brug pauserne og det faciliterede netværk til at møde andre lokale virksomhedsledere og diskutér, hvordan I bedst udnytter AI på en ansvarlig måde.

LYNPITCH

Har du et kommende eller igangværende AI-projekt/idé, hvor du er stødt på udfordringer eller mangler sparring og samarbejdspartnere? Der vil til sidst i mødet være tid til, at du kort kan præsentere dit projekt/idé og få feedback fra publikum og oplægsholdere under frokosten.

Sådan foregår det:
Send en kort beskrivelse af dit projekt og hvad du leder efter til mk@digitallead.dk

Pitchene skal vare omkring 3-4 minutter.

Efter pitchene vil der være frokost, hvor du kan netværke og få input fra andre deltagere, arrangører og oplægsholdere. Der er afsat tid til 5 pitches og det er efter først til mølle-princippet.

Hvorfor deltage?

Reguleringen på AI-området er stadig ny og i konstant udvikling, hvilket gør det vigtigt at sætte sig ind i emnet tidligt. Mødet er en god mulighed for at lære, hvordan du kan anvende fremtidens teknologier etisk og effektivt, samtidig med at du er compliant. Du behøver ikke en teknisk eller juridisk baggrund for at deltage, og du får samtidig chancen for at udvide dit netværk og møde andre lokale virksomheder med interesse for brugen af AI.

Bemærk: De 3 AI Nordjylland møder, kan tilgås separat, og kræver ikke at have deltaget i tidligere events. Indholdet af møderne kan blive justeret baseret på feedback og ændrede behov.

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Målgruppe

Dette møde henvender sig til compliance officers, jurister og ledere af virksomheder, der håndterer data og ønsker at forstå de juridiske og etiske aspekter ved brug af AI. Det især relevant for dem, der har ansvar for at sikre, at virksomheden overholder gældende lovgivning og standarder inden for AI.

Del på LinkedIn
20. november 2024
Kl. 09:00 - 12:30

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Max Kelly Thygesen
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk
AAU Innovate Thomas Manns Vej 25 9220 Aalborg

Tilmeldingsfrist

18. november 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • AAU - Aalborg Universitet
  • DigitalLead
DigitalLead
AAU - Aalborg Universitet