Innovationsworkshops

Har du en produktidé, koncept, teknologi eller teknologisk udfordring, der kan fungere som omdrejningspunkt for en innovationsworkshop med deltagelse af digitale virksomheder, forskere, studerende og borgere? Eller er du interesseret i at deltage i innovationsworkshops om andre virksomheder/organisationers udfordringer, som du måske kan hjælpe med at løse via dine produkter, services, teknologier eller kompetencer?

DigitalLead afholder jævnligt innovationsworkshops - fx i regi af nogle af vores projekter, i samarbejde med kommuner eller regioner, eller med udgangspunkt i en eller flere af vores medlemsvirksomheders udfordringer. Her inviterer vi en bred vifte af relevante aktører, som i fællesskab arbejder med udfordringen/ideen i løbet af en dag, faciliteret af eksempelvis forskere, DigitalLead selv eller eksterne konsulenter og facilitatorer.

De åbne workshops annonceres i vores arrangementskalender, og har du selv en udfordring eller et tema, du vil foreslå som emne for en sådan workshop, er du velkommen til at kontakte os.

Det får du ud af at deltage

  • Større professionelt netværk
  • Mulighed for at komme med i innovationsprojekter
  • Mulighed for at få input og sparring på nye produkter og services
  • Ny viden om teknologiske muligheder og markedstendenser
  • Adgang til nye kunder og samarbejdspartnere

For mere information

LinkedIn logo
Iben Bondegaard Andersen

Iben Bondegaard Andersen

Senior Innovation Manager - Teamlead Digital Resilience
+45 20 77 16 37
iba|digitallead.dk