DigitalLead styrkes med bevilling på 18,1 millioner kroner fra Erhvervsfremmebestyrelsen

Digitale virksomheder får nu endnu bedre muligheder for at styrke innovation og udvikling i deres forretning, når DigitalLead fra næste år modtager en bevilling på 18,1 millioner kroner fra Erhvervsfremmebestyrelsen.

Grøn omstilling. Digital forretningsudvikling. Samarbejde mellem videninstitutioner og virksomheder.

Det er bare nogle af de processer, som DigitalLead fra næste år vil kunne sætte yderligere turbo på med en ny bevilling fra Erhvervsfremmebestyrelsen. 


Herfra har man nemlig valgt imødekomme DigitaLeads ansøgning for 2023-2024 ved at bevillige 18,1 millioner kroner, som er det højeste beløb fra Erhvervsfremmebestyrelsen i klyngens levetid.

- Bevillingen er et kæmpe klap på skulderen for vores gode ansøgning og så selvfølgelig de resultater, DigitalLead allerede har opnået siden vores oprettelse i 2021. Samtidig bliver vi også honoreret for at arbejde anvendelses- og løsningsorienteret frem for at fokusere på bestemte teknologier, siger CEO Carolina Benjaminsen.

Den digitale løftestang

Som klynge for digitalisering og IT har DigitalLead desuden en nøglerolle med betydning for mange vigtige dagsordener. For eksempel den grønne omstilling eller innovation i utallige brancher, der drives af nye teknologiske landvindinger. 

- Vi har det privilegie, at vores medlemsvirksomheder både er dybt specialiserede indenfor det digitale og samtidig har en stor berøringsflade med andre brancher. Her ser vi bevillingen som et klart signal fra Erhvervsfremmebestyrelsen om, at evnen til at skabe partnerskaber til fordel for vores mange medlemmer er efterspurgt og skal sættes endnu mere i spil, siger Iben Bondegaard Andersen, som er teamleder og Senior Innovation Manager i DigitalLead.

Flere innovationsprojekter

Med bevillingen vil DigitalLead særligt løfte tre indsatsråder: digital grøn omstilling, skalering og forretningsudvikling samt internationalisering

Blandt andet i form af flere innovationsprojekter, hvor virksomheder og videninstitutioner arbejder sammen om at løse fælles udfordringer med udgangspunkt i indsatsområderne. 

- Ved at skabe projektsamarbejde øger vi både mængden af viden, innovationskraft og muligheder for vores medlemmer, som bliver introducerede til nye markeder, brancher og samarbejdspartnere. Samtidig tager vi ansvar for at bruge de digitale redskaber til at løse nogle af de store samfundsudfordringer, siger Iben Bondegaard Andersen.

Kontakt:

Carolina Benjaminsen, CEO.
Telefon: +45 53 38 01 22

Iben Bondegaard Andersen, Senior Innovation Manager.
Telefon: +45 20 77 16 37.

Læs også mere hos Erhvervsfremmebestyrelsen

Bevillingen er et kæmpe klap på skulderen for vores gode ansøgning og så selvfølgelig de resultater, DigitalLead allerede har opnået siden vores oprettelse i 2021.

- Carolina Benjaminsen, CEO i DigitalLead

For mere information

LinkedIn logo Carolina Benjaminsen

Carolina Benjaminsen

CEO
+45 53 38 01 22
Cb|digitallead.dk
LinkedIn logo Iben Bondegaard Andersen

Iben Bondegaard Andersen

Senior Innovation Manager - Teamlead Digital Resilience
+45 20 77 16 37
iba|digitallead.dk