Kids City Lab

Over sommeren 2020 omdannes Havnefronten og Aarhus City Lab til et åbent teknologilaboratorium i børnehøjde. Kom og lær om teknologi gennem leg og eksperimentér alle hverdage fra kl. 10-14.

Bor du eller skal du på ferie i Aarhus i ferien sammen med dine børn - og vil du gerne give dem gode og sjove tech-oplevelser? Så læs med her.

I samarbejde med Aarhus Kommune samt en række virksomheder og foreninger er DigitalLead med til at afvikle 4 ugers tech-aktiviteter for børn på Havnepladsen i Aarhus.

I Kids city lab vil der være mulighed for at prøve kræfter med simpel kodning, IoT-sensorer, leg med kædereaktioner, 3D-print, droner og robotter. Prøv kodning med hele kroppen, lav din egen elektroniske musik eller slap af mens du læser en e-bog eller lytter til en lydbog. Du kan føre dine kreative idéer ud i livet og se dine tegninger komme til live med 3D-print. Her vil være lege, spil og konkurrencer, der kombinerer teknologi med bevægelse.

Kids City Lab henvender sig til børn i alderen fra 6 -17 år, som gerne vil lære om teknologi, og der vil være åbent fra uge 29 til og med 32 alle hverdage fra kl. 10-14. 

Læs mere og se aktiviteterne her

Kids City Lab er et teknologilaboratorium på havnefronten i Aarhus, hvor børn i uge 29-32 helt gratis kan deltage i sjove tech-aktiviteter og lære om teknologi gennem leg og eksperimenter.