Velkommen til workshopdag 2 i innovationssprintet Cyber Challenge Lab, arrangeret i samarbejde med Aarhus Kommune og IT-Branchen.
På den anden workshop gennemfører vi den tredje design sprint, opbyg, der består i at opbygge og levere korte præsentationer af de innovationsspor, der blev tegnet op på den første workshopdag.
Dagen er således delt i to sessioner, hvor morgenprogrammet fokuserer på at opbygge samarbejdspræsentationer af mulige innovationsspor, og eftermiddagsprogrammet på at levere præsentationerne.
Præsentationerne gives for udfordringsejer og inviteret publikum, med feedback fra et panel af relevante aktører og eksperter. Efterfølgende er der dialog om muligheder for at modne og videreføre innovationsspor til konkrete partnerskaber, projekter og forretningsrelationer.
Workshoppen afholdes på Incuba Katrinebjerg tæt ved Aarhus Universitet, og der vil være morgenmad samt forplejning i løbet af dagen.
Ressourcer om udfordringen fra Q&A webinaret d. 20.09.2023 findes her:
Hvad er Cyber Challenge Lab?
Innovationsforløbet Cyber Challenge Lab kuraterer større virksomheder, myndigheder, andre organisationer eller grupper af virksomheder til at stille en cyber security udfordring mod det bredere netværk af cybersikkerhedsleverandører og ledende forskning, der findes på området I Danmark.
Formålet er at skabe tillidsbaseret matchmaking mellem udfordringsejere, danske virksomheder og vidensinstitutioner på cybersikkerhedsområdet.
Resultaterne kan være projekter eller partnerskaber mellem deltagere og afsender, der bidrager til at løse den givne udfordring, enten ved hjælp af udvikling på eksisterende løsninger og services, eller oprettelse af innovationspartnerskaber for nye cybersikkerhedsløsninger, til gavn for dansk erhvervsliv og samfundssikkerhed.
Hvordan foregår forløbet?
Kernen i Cyber Challenge Lab er tre design sprints, hvor vi udforsker, definerer og bygger løsningsrammer i samarbejde. På den sidste workshop præsenteres det foreløbige arbejde for udfordringsejer og en kreds af relevante aktører indenfor cybersikkerhed i Danmark.
Eventet medfinansieres af Industriens Fond
Fagligt program
09.00 – Check-in og mulighed for at arbejde fra morgenstunden
10.00 – Fælles opsamling på første workshop, rundt om bordet om fortsættelse af innovationsspor
10.30 – Sprint 3: Opbygning af innovationsspor til præsentation om eftermiddagen
Frokost
12.15 – Opsætning af præsentationer
13.00 – Præsentationer og feedback (del 1)
Pause
14.00 – Præsentationer og feedback (del 2)
14.30 – Afslutning, netværk og forfriskninger
Hvem er begivenheden for?
- Danske virksomheder, der leverer produkter og services indenfor cybersikkerhed.
- Forskere på danske vidensinstitutioner, der udvikler viden på forskningsfelter relateret til cybersikkerhed.
- Brancheorganisationer og andre aktører i økosystemet, med interesse i udfordringen.