Temarække: AI Nordjylland Møde 1

Møde 1: Introduktion til AI, ML og Nye Forretningsmodeller

Dette møde giver en bred introduktion til kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) samt deres potentiale til at transformere forretningsmodeller og strategier. Vi vil gennemgå eksempler og diskutere, hvordan AI og ML kan skabe værdi og fremme innovation i forskellige forretningsområder. Der vil også være fokus på, hvordan man kan opnå vedvarende succes med AI gennem effektiv forandringsledelse.


Formål

Formålet er at give ikke-tekniske ledere og forretningsfolk en forståelse af, hvad AI og ML er, og hvordan disse teknologier kan bruges til at forbedre forretningsmodeller og strategier. Vi ønsker at vække interesse og forståelse for AI's potentiale og opfordre til at overveje AI som en strategisk ressource.Bemærk: De 3 AI Nordjylland møder, kan tilgås separat, og kræver ikke at have deltaget i tidligere events. Indholdet af møderne kan blive justeret baseret på feedback og ændrede behov. 


Programmet opdateres løbende.

Målgruppe

Dette møde er primært for ikke-tekniske ledere og forretningsfolk, der ønsker en grundlæggende forståelse af AI og ML. Det er særligt relevant for dem, der ønsker at se mulighederne i deres forretning uden nødvendigvis at have en teknisk baggrund.

Del på LinkedIn
18. september 2024
Kl. 00:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Max Kelly Thygesen
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk
Aalborg

Tilmeldingsfrist

13. september 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • AAU - Aalborg Universitet
AAU - Aalborg Universitet