Temarække: AI Nordjylland Møde 2

Møde 2: AI i Forretningsprocesser


Mødet fokuserer på konkrete anvendelser af AI i daglige forretningsprocesser. Vi vil udforske, hvordan AI kan integreres i diverse arbejdsfunktioner og se eksempler på succesfulde implementeringer. Deltagerne vil høre fra virksomheder med praktisk erfaring og fra forskere om mulighederne for at understøtte forretningsprocesser med AI.


Formål

At give forretningsledere og medarbejdere en praktisk tilgang til integration af AI-løsninger i deres specifikke afdelinger. Mødet vil belyse, hvordan AI kan optimere processer, forbedre effektivitet og skabe konkurrencefordele gennem konkrete eksempler og vidensdeling.Bemærk: De 3 AI Nordjylland møder, kan tilgås separat, og kræver ikke at have deltaget i tidligere events. Indholdet af møderne kan blive justeret baseret på feedback og ændrede behov. Programmet opdateres løbende.

Målgruppe

Dette møde er målrettet forretningsledere og funktionschefer, der er interesserede i at integrere AI-løsninger i deres afdelinger. Det er især relevant for dem, der arbejder inden for marketing, salg og kundeservice, og som ønsker at forstå de praktiske aspekter af AI-implementering.

Del på LinkedIn
16. oktober 2024
Kl. 08:30 - 12:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Max Kelly Thygesen
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk
Aalborg

Tilmeldingsfrist

13. september 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • AAU - Aalborg Universitet
AAU - Aalborg Universitet