AI Nordjylland: AI i forretningsprocesser

Møde 2: AI i Forretningsprocesser


Som en opfølger på vores AI Nordjylland konference, følger her en mødeserie på tre møder, hvor vi dykker ned i nogle mere specifikke områder inden for AI. Møderne er en kombination af forskeroplæg samt virksomhedsoplæg, så du både får indsigt i den nyeste forskning og praktiske anvendelser. Der vil også være rig mulighed for at netværke med andre nordjyske virksomheder, der også leder efter nye muligheder med AI.

Møde 1 18/9: AI Nordjylland: AI, ML og Nye Forretningsmodeller

Møde 3 20/11: AI Nordjylland: Ansvarligt brug af AI


Hvad kan du forvente på andet møde?

Mødet fokuserer på konkrete anvendelser af AI til at automatisere eller optimere forretningsprocesser. Deltagerne vil høre fra danske virksomheder, der er udbydere af AI løsninger og fra forskningen om mulighederne for at understøtte og lokalisere forretningsprocesser, der kan automatiseres med AI. Vi ønsker at give både ledere og medarbejdere inspiration og en praktisk tilgang til integration af AI-løsninger. Du går fra mødet med:

Grundlæggende forståelse af AI i forretningsprocesser:

  • Få en enkel og klar introduktion til, hvordan AI kan anvendes til at forbedre daglige forretningsprocesser.

Praktiske eksempler på AI-løsninger:

  • Se konkrete eksempler på, hvordan udbydere af AI løsninger skaber værdi ved at optimere eller helt automatisere manuelle arbejdsprocesser og opnå bedre resultater.

· Netværksmuligheder:

  • Mød andre lokale virksomheder og fagfolk, udveksl erfaringer og diskutér, hvordan AI kan skabe værdi i jeres respektive forretninger.

LYNPITCH

Har du et kommende eller igangværende AI-projekt/idé, hvor du er stødt på udfordringer eller mangler sparring og samarbejdspartnere? Der vil til sidst i mødet være tid til, at du kort kan præsentere dit projekt/idé og få feedback fra publikum og oplægsholdere under frokosten.

Sådan foregår det:
Send en kort beskrivelse af dit projekt og hvad du leder efter til mk@digitallead.dk

Pitchene skal vare omkring 3-4 minutter.

Efter pitchene vil der være frokost, hvor du kan netværke og få input fra andre deltagere, arrangører og oplægsholdere. Der er afsat tid til 5 pitches og det er efter først til mølle-princippet.

Hvorfor deltage?

Mødet har til hensigt at vække interesse og forståelse for AI's potentiale i forretningsprocesser og opfordre til at se AI som en strategisk ressource i din virksomhed. Det er en god mulighed for at få indsigt i, hvordan AI teknologier kan anvendes til at forbedre virksomhedens effektivitet gennem automatisering, uden at du behøver have en ren teknisk baggrund, samtidigt med, at du udvider dit netværk.


Bemærk: De 3 AI Nordjylland møder, kan tilgås separat, og kræver ikke at have deltaget i tidligere events. Indholdet af møderne kan blive justeret baseret på feedback og ændrede behov. Programmet opdateres løbende.

Arrangementet er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

PROGRAM KOMMER SNART

Målgruppe

Dette møde er målrettet forretningsledere og funktionschefer, der er interesserede i at integrere AI-løsninger i deres afdelinger. Det er især relevant for dem, der arbejder med forretnings- eller procesudvikling, og som ønsker at forstå de fordelagtige aspekter af AI-implementering.

Del på LinkedIn
16. oktober 2024
Kl. 09:00 - 12:30

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Max Kelly Thygesen
+45 21 18 00 63
mk|digitallead.dk
AAU Innovate Thomas Manns Vej 25 9220 Aalborg

Tilmeldingsfrist

14. oktober 2024 kl. 12:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • AAU - Aalborg Universitet
AAU - Aalborg Universitet