Digitalisering – midlet i forhold til at fremtidssikre fødevare- og bioressourcesektoren i den globale konkurrence.
Den fysiske og digitale verden smelter sammen i stadig større grad, og det giver muligheder, de færreste kunne have forestillet sig for blot få år siden.
Nye digitale teknologier som AI, IOT, Big Data, AR, automatisering og VR giver helt nye perspektiver ii forhold til at opnå en smartere mere økonomisk rentabel produktion med fokus på sundhed, dyrevelfærd og ansvarlighed. Dette skaber en forretningsmæssig mulighed, fordi fremtidens forbrugere tillægger disse parametre stadig større værdi. Samtidig efterspørger forbrugerne også tillid og gennemsigtighed i forhold til deres forbrug og herunder også deres fødevarer, hvilket nye digitale teknologier også kan være med til at sikre.
Food & Bio Cluster Denmark og DigitalLead sætter fokus på mulighederne i digitalisering ved et arrangement d. 25. januar hvor helt nye trends, teknologier og en række spændende cases er på agendaen.
Program
Velkomst og introduktion
Digitalisering af agro- og fødevareindustrien – Teknologitrends og teknologiudviklere v/ Teknologisk Institut
Inspiration til IoT som udviklingsdriver – præsentation af teknologier og cases v/ Force Technology
Praktiske erfaringer – cases
- Delidrop - kan man forudsige en fødevaretrends med AI? v/ Rasmus Linnet, stifter og CEO
- Danish Crown - dansk svinekød til Kina via blockchain v/ Søren Tinggaard, Vice President, Pinghu Retail & Foodservice
Afrunding og afslutning
Innovationskraft
Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft.