Sustainable Software

Sustainable Software har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med at integrere FN’s verdensmål i deres virksomhedspraksis. Deres sustainability platform er et kraftfuldt værktøj, der muliggør øget medarbejderinvolvering gennem egne initiativer og tovejskommunikation.

Virksomhedens løsning forbinder bæredygtighedsuddannelse og medarbejderengagement med at skabe forretningsmæssig succes. Deres tilgang tilbyder en individualiseret vej mod bæredygtighed for organisationer i alle størrelser. Sustainable Software vurderer, hvor langt virksomheden er i deres bæredygtighedsrejse og tilpasser deres tjenester for at maksimere impact. Deres platform giver adgang til en bæredygtighedsadoptionsmetodologi, skræddersyet indhold, læringsmuligheder, helhedsorienterede data og segmentering af målgrupper for at hjælpe virksomheden med at nå deres bæredygtighedsmål effektivt.

Med fokus på engagement og grøn kompetenceudvikling styrker Sustainable Software virksomheder af alle størrelser med skræddersyet bæredygtighedsuddannelse, hvor de udnytter medarbejdernes ESG- og CSR-kompetencer fuldt ud. De tager medarbejderlæring til næste niveau ved at måle fremskridt og anvende gameification, hvilket gør bæredygtighedsuddannelse engagerende, interaktiv og fornøjelig.

Virksomhedens metodologi sikrer psykologisk og følelsesmæssig tryghed i forandringsprocessen. For at opnå succes sikrer Sustainable Software peer support og eliminerer frygten for fiasko, så de kan sikre en hurtig, positiv og vellykket bæredygtighedsrejse, der transformerer kultur og arbejdsstyrke. Med deres omfattende tilgang er Sustainable Software en værdifuld samarbejdspartner for virksomheder, der ønsker at implementere bæredygtige praksisser og opnå langsigtede positive resultater.

Founderteam:

Gabriela Negru: 

Tlf.: kommer

Mail: gn@2030.builders


Mia Negru:

Tlf.: kommer

Mail: mn@2030.builders

Hjemmeside: https://2030.builders/