Medlemsfordele

Herunder kan du læse om de mange aktiviteter og fordele, din virksomhed får adgang til med et medlemskab af DigitalLead.

I alle vores aktiviteter er omdrejningspunktet udvikling og anvendelse af de nyeste digitale teknologier med det formål at understøtte digital innovation og vækst i dansk erhvervsliv.

Viden, netværk, innovation - og vækst

Et medlemskab af DigitalLead styrker virksomheden via ny viden, større netværk og styrket innovationskraft - og baner dermed vejen for øget vækst og konkurrencedygtighed.

Medlemskabet giver adgang til en række tilbud, der dækker alle virksomhedens afdelinger - fra programmører og udviklere over HR, kommunikation og salg og til ledelse og bestyrelse.

Et medlemskab dækker alle virksomhedens medarbejdere.

Læs mere herunder om, hvad I får adgang til med medlemskab af DigitalLead.

medlemsfordele_digitallead-paere_smal

BLIV MEDLEM          Se vedtægter 

Jane Rygaard

Jane Rygaard

Head of Dedicated Wireless Networks Product Management, Nokia
Samarbejde og innovation på tværs af forskningsinstitutioner og virksomheder er nødvendigt for at kunne blive ved med at være på forkant med udviklingen. Klynger med private/ offentlige partnerskaber, som DigitalLead, giver os en værdifuld platform for udvikling af innovative koncepter og udveksling af industrierfaringer.
Karsten Thygesen

Karsten Thygesen

CTO, Netic
”DigitalLead formår at samle de rigtige mennesker til relevante aktiviteter og har fokus på vidensdeling, hvilket er utroligt værdifuldt. Jeg har deltaget i netværksgruppen om Cybersecurity, som har skabt en masse gode relationer samt en god del faglig viden. Gruppen er sammensat af kompetente personer med forskellige virksomhedsroller, som belyser emnet fra forskellige vinkler - det er supergodt.”