Netværksgrupper

DigitalLead tilbyder deltagelse i en række faglige netværk, der støtter op om det danske digitale erhverv. Netværksgrupperne fungerer som mindre, fortrolige fora, hvor deltagerne kan sparre med hinanden, udveksle erfaringer og tilegne sig ny viden om specifikke fagområder.

Aktiviteterne i netværksgrupperne faciliteres af DigitalLead og fører ofte til tættere innovations- eller forretningsmæssige samarbejder mellem virksomhederne, fx innovationsworkshops, innovationsprojekter eller living labs.

Netværkene er åbne for alle, men medarbejdere i medlemsvirksomheder deltager gratis eller til reduceret pris.

Kontakt Senior Innovation Manager & Teamlead for Digital Resilience Iben Bondegaard Andersen for yderligere info eller ideer til fremtidige netværksgrupper.  

Se kalender       

Hans Henrik Groth

Hans Henrik Groth

CEO, CrossWorkers
Jeg deltager i DigitalLeads netværksgruppe for adm. direktører i København, som netop er startet op. Jeg deltager, fordi jeg mener, at de nationale klynger vil få en endnu større betydning som innovations- og samlingsplatform fremover. Desuden søger jeg efter et sted, hvor der er confidentiality og tryghed - et sted, hvor vi som deltagere kan sparre med ligesindede og udfordre os selv og hinanden. DigitalLead har fat i noget af det rigtige med disse netværk, som er målrettede og drevet professionelt - og jeg ser frem til at flytte både mig selv og min virksomhed via deltagelsen i netværket.