Fra data til værdi - Syddanmark

Virksomheder og organisationer ligger typisk inde med store mængder af data, som først får værdi, når data bliver analyseret og anvendt.

Med datadrevet forretningsudvikling har virksomheder mulighed for i høj grad at fremme deres beslutningsgrundlag og derved f.eks. øge vækst. Teknologier i dag gør det muligt at indsamle, analysere og fortolke på data som aldrig før, hvilket kan skabe værdifulde indsigter.

Ved at databelægge hele eller dele af organisationen og miljøet omkring os, bliver man i stand til at sige noget om det nuværende forretningsgrundlag, og hvor der findes forbedringsmuligheder.

Der er dog også barrierer forbundet med arbejdet med data, som man må være opmærksom på. Datakvalitet og datarelevans kan have indflydelse på, om det er de rigtige, retvisende indsigter, man kommer frem til.

Store datamængder kan også hurtigt blive overvældende og uoverskuelige. Helt lavpraktisk er det vigtigt for virksomheder at forholde sig til, hvad de ønsker at opnå med data, inden de giver sig i kast med at analysere.

Formålet med arrangementet er, at du går derfra med overblik over muligheder og potentialet, der gemmer sig i dine data.

Du vil også få indsigt i, hvordan du:

  • Definerer formål og etablerer en datastrategi
  • Identificerer de datakilder, du ønsker at bruge til formålet
  • Renser data og sikrer datakvalitet
  • Vælger den rigtige teknologi der passer til formålet og den digitale modenhed i virksomheden
  • Analyserer og visualiserer dataMålgruppe

Arrangementet er målrettet virksomheder, der er nysgerrige på potentialerne inden for datadrevet forretningsudvikling. Vi henvender os til jer, der ønsker at opnå strategisk værdi med den data, I i forvejen lægger inde med - og søger måder at skabe struktur, navigere i og anvende større mængder data, samt strategier til at omdanne data til indsigter via dataanalyse og efterfølgende visualisering, som I kan træffe informerede beslutninger ud fra.

NB: Eventet afholdes også i Aalborg, Aarhus, KBH  og Næstved i foråret 2024.

Program

Program og nærmere lokation og tidspunkt følger.

Medfinansieret af:

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

Del på LinkedIn
14. maj 2024
Kl. 09:00 - 11:00

Priser

Medlem
Gratis
Ikke-medlem
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Randi Villebro Jørgensen
+ 45 22 35 16 16
rvj|digitallead.dk
TBA

Tilmeldingsfrist

13. maj 2024 kl. 12:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead