Digital resiliens er bæredygtig digitalisering - DigitalDays Event

Den digitale transformation var allerede højt på dagsordenen før Corona-pandemien vendte op og ned på verden, som vi kendte den. Digitalisering var allerede ved at blive skubbet lidt ned ad dagsordenen af den grønne omstilling – selvom de første klimaplaner baserede sig på teknologier og digitalisering, der hverken teknologisk eller metodisk var tæt på færdigudviklet.

Tæt på udgangen af 2021 har vi nu fået kombineret begreberne digital og resiliens og fået nye dimensioner på digitaliseringen, således at vi har chancen for at udnytte teknologi og metoder til at skabe digital resiliens, der ikke bare er bæredygtig i miljø- og klimamæssig forstand med også metodisk (forretning og samfund) samt kulturelt (etik, kompetencer, personlig udvikling).

Keynoten tager afsæt i IDCs globale, regionale og lokale data samt +1100 analytikeres teknologi og markedsindsats. Keynoten leveres af Research Director, Jan Horsager, IDC Nordic.

Oplægget ser på:

Digital Transformation: Hvor var vi før Q1 2020, hvad skete der under pandemien og hvad er udsigten de næste fem år.

Teknologier: Hvorfor cloud computing er digital infrastruktur og drivkraften i Everything-as-a-Service. Bæredygtig digitalisering.

Kultur: Hvad er Digital Trust? Hvor er vi, når det handler om it-sikkerhed, compliance, digital etik, intelligente løsninger, bæredygtighed?

Ledelse: Kompetencer for at lede udviklingen mod bæredygtig digitalisering.

Del på LinkedIn
7. december 2021
Kl. 09:00 - 10:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Anne-Mette Overdahl Kuijpers
+45 93 90 44 21
aok|digitallead.dk
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

6. december 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Oplægsholdere

LinkedIn logo Jan Horsager

Jan Horsager

Research Director
Idc Nordic A/S