Digital Torsdag: Norlys IT sættter lys på de strategiske og forretningsmæssige kundevendte systemer

It-udviklingsdirektør Morten Sloth O’Donnell fortæller om Norlys som virksomhed, hvilke produkter Norlys har på hylderne, og hvor man skal hen i fremtiden.

Dette kobles med Norlys' it-landskab, hvor Morten vil tale ind til de strategiske udfordringer, han står med som ansvarlig for Norlys’ forretningssystemer, egenudviklet software og TV-playout.

Du kan forvente at få et godt indblik i Norlys’ forretning og strategiske udfordringer og høre om Mortens målsætning om at få gjort Norlys langt mere let til bens og i stand til at levere værdi til forretningen hurtigere og i et scenarie, hvor nye fusioner, opkøb af nye eller frasalg af koncernens forretningsområder er en del af hverdagen.

Om Digital Torsdag

Netværksmøderne afholdes hver den tredje torsdag i måneden, og formålet med møderækken Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter - og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Møderne er kun åbne for medarbejdere i virksomheder, der er medlem af DigitalLead. 

Målgruppe

Hvis du er medlem af DigitalLead og din virksomhed er placeret i Syddanmark, så har du mulighed for at deltage i disse netværksmøder, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.

Del på LinkedIn
22. april 2021
Kl. 08:00 - 09:00

Priser

Medlemmer
Gratis
Ikke-medlemmer
Gratis
Alle priser er DKK og ekskl. moms
Tilmeldingsfristen er desværre overskredet. Kontakt DigitalLead for tilmelding.

Tilmeldingsfrist

21. april 2021 kl. 00:00

Sprog

Dansk

Afmeldingsfrist

21. april 2021 kl. 00:00

Arrangører

  • DigitalLead
DigitalLead

Relaterede events