Om B2B konceptet

Partnerskab, matchmaking og samarbejde er afgørende for at vokse en opstart og udvikle løsninger, der passer til forbrugerens behov.

Gennem B2B partnerskab tilbyder vi dig målrettet matchmaking inden for økosystemet i DigitalLead, for at finde din næste partner, der kan hjælpe din virksomhed med at vokse og udvikle sig.

Vi ved, hvor vigtigt netværk er, og vi ønsker at give dig et forspring inden for tech-miljøet og bringe de bedste kompetencer og potentielle partnere til dig.

Gennem et B2B-partnerskab vil vi gøre vores bedste for at finde passende partnere, som du kan møde. For at gøre dette skal vi forstå din specifikke virksomhed, dine specifikke behov og dine specifikke udfordringer.

På baggrund af denne viden vil vi bruge vores nationale og internationale netværk af innovative virksomheder til at finde potentielle partnere til dig – som kan blive din næste kommercielle partner, kunde, mentor, lead-user osv. Formålet med B2B-partnerskabet afhænger af dine individuelle behov alene.

Hver startup, der deltager i B2B-partnerskab, forventes at bruge ca. 35 timer.

Registrer for mere information


Betingelser

Beyond Beta B2B-partnerskabet er gratis for opstart. Partnere deltager frivilligt og ulønnet.

Alle aktiviteter skal være tidsregistreret til medfinansiering af Beyond Beta-projektet.

Beyond Beta fraskriver sig ethvert ansvar for tab, skade eller ulejlighed, både direkte og indirekte, af enhver art forårsaget af sparringen.